/ گزارش مهر /

بازار داغ اینترنت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

بازار داغ اینترنت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

اینترنت از سال 2004 توانست نقش خود را در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان دهد اما اکنون عملکرد شبکه در معرفی نامزدهای ورود به کاخ سفید در سال 2008 تبدیل به یک نقش کلیدی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اینترنت رسما از سال 2004 و از زمانی که "هوارد دین" برای ورود دمکراتها به کاخ سفید میلیونها دلار از راه اینترنت جمع کرد وارد سیاست آمریکا شد.

این درحالی است که در انتخابات امسال هزاران چشم و گوش شبکه آماده اند تا نقش بسیار مهم خود را در مبارزات انتخاباتی نه تنها در جمع آوری منابع مالی بلکه در محبوبیت و یا تخریب نامزدها نشان دهند.

کاربران آمریکایی شبکه هرگز نمی توانند اشکهای هیلاری کلینتون روی سایت "یوتیوب" را که کمی پس از مناظره اش در "آیووا" منتشر شد فراموش کنند. هزاران نفر این فیلم را دیدند و آن را عنوان یک تصویر انسانی از "بانوی یخی" شناختند به طوری که به اعتقاد برخی، این فیلم اینترنتی به پیروزی بعدی کلینتون در "نیوهمشایر" کمک کرد.

از سویی دیگر باراک اوباما، مهمترین رقیت هیلاری کلینتون که با پیروزی غیر منتظره اش در "آیووا" سبب ریخته شدن اشکهای کلینتون شده بود نیز از سایت "یو تیوب" غافل نشده و فیلمها و عکسهایی را در این سایت منتشر کرده است که می تواند توجه بسیاری از جوانان را جلب کند. در حقیقت وی در این فیلمها و تصاویر اینترنتی از موقعیت خود به عنوان جوانترین نامزد ریاست جمهوری آمریکا توانسته است بهترین استفاده را ببرد.

هرچند نباید فراموش کرد که شبکه اینترنت همیشه نمی تواند به عنوان یک امتیاز به شمار رود. در حقیقت در بسیاری از موارد مشکلاتی را که نامزدها و یا بستگانشان از خود نشان داده اند نیز از چشمان تیزبین کاربران شبکه دور نمانده و این کاربران با یک کلیک ساده به سرعت این گافهای سیاسی را مشاهده کرده اند.

برای مثال میلیونها نفر در سراسر دنیا از طریق اینترنت فیلمی را از بیل کلینتون مشاهده کردند که در مراسم بزرگداشت "مارتین لوتر کینگ" مرتب چرت می زد! و یا وقتی که در طول سخنرانی هیلاری کلینتون، طناب بالابرنده پرچم آمریکا پاره شد و جلوی مسیر حرکت هیلاری افتاد.

پدیده اینترنت در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حدی گسترده شده است که حتی نامزدهای پیرتر هم تلاش دارند تا از مزایای خودنمایی در شبکه استفاده کنند. به طوری که "جان مک کین" 72 ساله که به عنوان پیرترین نامزد ورود به کاخ سفید در تمام دوره های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شناخته می شود، تصویر خود را روی وبلاگ دختر 23 ساله اش گذاشته است.

اینترنت به یک ابزار مهم برای اطلاع رسانی به رای دهندگان نیز تبدیل شده است. به طوری که سایتهایی مثل سایت شبکه تلویزیونی "سی ان ان" برنامه های آنلاینی را در خصوص انتخابات و مقولات اصلی مبارزات انتخاباتی عرضه می کنند و برای اولین بار رای دهندگان می توانند به خاطر وجود سایتهایی چون "یو تیوب" فیلمهای مناظرات انتخاباتی را به دفعات مشاهده کنند.

کد خبر 628452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha