به گزارش خبرگزاری مهر، فرود شریفی اظهار داشت: طی ماه های اخیر برخی از دستگاه ها و سازمانهای دولتی و غیردولتی در برخی استانهای کشور از جمله یزد، اصفهان، خراسان رضوی و ... بدون هماهنگی با سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری به منظور توسعه شهرکهای صنعتی، احداث راه های مواصلاتی، انتقال خطوط آب و گاز اقدام به تخریب جنگلهای دست کاشت و گونه های بیابانی زده اند.
وی افزود: به دنبال این اقدام غیرقانونی سازمان طی بخشنامه ای به اداره کل منابع طبیعی 18 استان بیابانی کشور از مسئولان ادارات خواست از کلیه امکانات حفاظتی خود جهت حفاظت شبانه روزی از این جنگلها استفاده کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: تاغزارهای ایجاد شده در مناطق بیابانی حاصل زحمات چندین ساله کارشناسان و کارکنان سازمان است و نقش بی نظیر و انکارناپذیری در جلوگیری از هجوم شنهای روان دارد و مامن و ماوای بسیاری از گونه های گیاهی و جانوری محسوب می شود.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با تاکید بر ممنوعیت هرگونه تخریب، واگذاری و تغییر کاربری جنگلهای دست کاشت عنوان کرد: کمیسیون بررسی و ساماندهی نیازهای توسعه ای این سازمان در جهت تامین نیاز طرحهای ملی و عام امنفعه از جمله این طرح همکاری لازم را با ادارات منابع طبیعی استانها خواهد داشت.
نظر شما