به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری جشنواره، هادی منوری - شاعر - گفت: تأثیرگذاری این جشنواره در نخستین سال بهگونهای بود که تمام انجمنهای ادبی کشور را تحت تأثیر قرار داد و همه بزرگان را به سخن گفتن دعوت کرد و اظهارنظرهای متفاوتی راجع به این جشنواره در جراید به چاپ رسید و باعث شد که شعر هم همچون موسیقی، تئاتر و فیلم صاحب جشنوارهای شود که سالانه همه توجهات را به خود جلب کند.
وی افزود: به گمانم هر جشنوارهای باید نخست هدف و استراتژی مشخص خود را تعریف کند. جشنواره شعر فجر هم از این قاعده مستثنی نیست و جشنواره باید به دور از هیاهوی ناکامان جشنواره و کسانی که نامشان در میان برگزیدگان نبوده و خود را در این زمینه محقق میدانستند، به جریانسازی و حرکت خود ادامه دهد و به کشف استعدادهای شاعران جوان و حاشیه نشینان شعر و شاعران شهرستانی و دور از مرکز بپردازد. این جشنواره باید به معرفی شعر فارسی به مردمان خارج از جغرافیای ایران کمک کند.
منوری با اشاره به چاپ کتاب برگزیدههای جشنواره شعر گفت: چاپ کتاب که امسال هم در دستور کار جشنواره شعر فجر قرار دارد میتواند به کشف استعدادها و جریانهای خاموش شعری بهویژه در شهرستانهای کوچک بسیار یاری برساند.
نظر شما