به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مرتضی شجاعی، ظهر امروز در جمع دهیاران خراسان جنوبی در بیرجند با بیان اینکه در این طرحها 150 فعالیت تعریف می شود، افزود: اجرای این طرحها بر مبنای فعالیتهای تعریف شده با هماهنگی دستگاه های اجرایی تحول بزرگی در وضعیت بخشها و منطقه های کشور دارد.
وی اجرای طرح های توسعه روستایی را نیازمند مشارکت مردم دانست و خاطر نشان کرد: طرحهای توسعه روستایی معطوف به ایجاد تحول و به فعلیت در آوردن منابع مستقر و موجود روستاها و نیازمند مشارکت جدی مردم است.
شجاعی یادآورشد: این طرحها متناسب با موقعیتهای محلی در قالب طرحهای کوچک و در بخشهای زیربنایی، تولیدی، کشاورزی، جنگل، مرتع، شیلات و ... برنامه ریزی و اجرا می شود.
معاون مدیرکل توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه باید مجموعه فعالیتهای بسترساز در راستای توسعه روستاها هماهنگ باشد، تصریح کرد: بسترسازی برای عملیاتی کردن توسعه روستاها به صورت یک فکر و نقشه جامع محقق شده است.
وی فعال شدن هسته های مشارکتی در قالب کمیته های محلی و منطقه ای در بخش ها، دهستان ها و شهرها را عامل تاثیرگذاری در توسعه روستاها دانست و عنوان کرد: مردم و مدیران محلی در روستاها با آشنایی با شیوه اجرای قانون و نقشه می توانند روستاها را متحول کنند که این تحول نیز تنها با حل مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان محقق می شود.
معاون مدیرکل توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاه به اینکه طرحهای ساماندهی اجتماعی، اقتصادی و فضاهای روستایی در قالب اعتبارات ملی و استانی تهیه و اجرا می شود، یادآور شد: دهیاران و شوراهای اسلامی در روستاها مشارکت مردم را افزایش دهند و با همکاری همه جانبه این طرحها را اجرا کنند.
نظر شما