۱۷ بهمن ۱۳۸۶، ۲۰:۵۱

افتتاح سالن همایش‌های برج میلاد نمایشی از اقتدار ملی است

افتتاح سالن همایش‌های برج میلاد نمایشی از اقتدار ملی است

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه سالن همایش‌های برج میلاد گفت: افتتاح سالن همایش‌های برج میلاد نمایشی از اقتدار ملی است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، على اکبر آقایی در مراسم افتتاحیه سالن همایشهای برج میلاد ، افزود: اگر دولت در مورد بودجه عمرانی همان حرکتی را که امروز شهرداری تهران برای پروژه‌های عمرانی خود آغاز کرده، انجام دهد، مقدار زیادی از هزینه‌های پروژه‌های اجرایی کشور کاهش خواهد یافت.

آقایی زمان بندی مناسب ، تخصیص به ‌موقع اعتبارات و پرداخت اعتبارات را به عنوان مشکل پروژه‌هایی که ضعف اقتصادی دارند، نام برد و گفت: اگر در پروژه‌های دولتی زما‌ن‌بندی قابل قبول وجود داشته باشد ، اقتصادی تمام می‌شوند و این ویژگی ممتازی است که شهرداری بر آن تاکید کرده است .

وی ادامه داد : طبق محاسباتی که انجام شده، طول متوسط پروژه‌های عمرانی ما، 9 سال است و ما به‌خاطر زمان طولانی، مجبوریم  که دو و نیم برابر بیشتر از حد استاندارد هزینه کنیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود، گفت: طبق بررسی‌های دولت و کمیسیون عمران براساس تبصره 13، ما 275 پروژه بزرگ و زیربنایی داشته‌ایم که برای این پروژه‌ها  51 هزار میلیارد تومان هزینه صرف شده اما فقط 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

وی افزود: اگر این نوع برنامه‌ریزی بخواهد الگوی چشم انداز 20 ساله باشد، ما که تصمیم دارم یکی از کشورهای ممتاز منطقه باشیم، به اهداف خود نخواهیم رسید و در این راه با چالش روبه رو می‌شویم.

آقایی همچنین گفت: در بخش عمرانی از رقم 79 هزار میلیارد تومان، 24 میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه عمرانی کشور است و این اعتبار نسبت به سال پیش، 30 درصد افزایش داشته است ولیکن پرداختی شان 50 تا 60 درصد بوده و پرداخت‌ها به موقع نبوده است.

وی گفت: اگر ما قصد داشته باشیم با توان دو سوم کار کنیم، این روند را ادامه دهیم و با تمام توان کار نکنیم، این هزینه‌ها موجب خسارت‌های بیشتری خواهد شد. همچنین باید در نظر داشته باشیم که هنوز پیمانکاران و بخش اجرایی مطالبات‌شان باقی مانده و مطالبات زیادی دارند 

آقایی در ادامه تصریح کرد: در بخش عمرانی ما باید نگاهمان  به پروژه های زیربنایی باشد چرا که پیشرفت پروژه‌های زیربنایی ضرورت فعالیت بخش خصوصی است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد سرمایه گذاران خارجی در بخش عمرانی، گفت: در دهه اخیر سرمایه گذاری عمرانی در جهان 600 میلیارد دلار بوده که این رقم اکنون به 10 تریلیون دلار افزایش یافته است که این افزایش، با توجه به جهانی شدن اقتصاد و تعامل با سایر کشورها باید درنظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: در پروژه های عمرانی، ما بدون در نظر گرفتن زمان، از اهداف 20 ساله  عقب می‌مانیم.

آقایی گفت: شهرداری از جمله نهادهایی است که به علت داشتن وظیفه مدیریت شهری، هزینه های بالایی را باید پرداخت کند و باید از کمک‌های دولتی استفاده کند.

وی تاکید کرد: در این راستا و در مجلس هفتم، کمیسیون عمرانی اعتبارات ارضی و ریالی مناسبی را برای کمک رسانی به شهرداری در نظر گرفت ولی به علت مشکلات بوروکراسی، در اجرایی کردن آن مشکل ایجاد شد ولی امسال در تداوم حرکت کمیسیون عمرانی در جهت  کمک به شهرداری، تعاریف جدیدی را ایجاد کرده‌ایم که از جمله این تعاریف، می‌توان به امکان برداشت شهرداری از ذخائر ارضی برای خریدهای خارجی اشاره کرد.

آقایی گفت: پیش از این فقط  دولت و بخش خصوصی در حد 50 درصد امکان برداشت از ذخایر ارضی را داشت ، ولی امسال شهرداری هم می‌تواند برای فعالیت شهری خودش فعالیت کند.

وی به دیگر اقدامات کمیسیون عمران اشاره کرد و گفت: برخی از نهادهای دولنی و اجرایی به شهرداری‌ها بدهکار بوده‌اند که بدهی خود را پرداخت نمی‌کردند ولی ما این امکان را فراهم کردیم که از بودجه نهادها کم شود و برای صرف هزینه، به شهرداری‌ها پرداخت شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین به توجه کمیسیون عمران مجلس به توسعه قطارهای شهری اشاره کرد و گفت: ما برای رسیدن به این توسعه، پیشهاد 550 میلیارد تومانی دادیم و پیشنهاد افزایش اعتبارات بخش قطارهای شهری را مطرح کردیم تا 10 میلیارد تومان برای حمل و نقل اعتبار بگذارند، 6 میلیارد تومانش برای قطارهای برون شهری و 4 میلیارد تومانش برای قطارهای درون شهری باشد و با این بودجه، حمل و نقل عمومی و مدیریت سوخت را توسعه بدهیم و دیگر نیازی به یارانه در بخش حمل و نقل عمومی نداشته باشیم.

در این مراسم همچنین مهندس میرصادقی مدیرعامل شرکت یادمان سازه مجری طرح برج میلاد با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد معماری این برج گفت: از نیمه دوم سال 84 اتمام این مرکز با تأکید بر استفاده از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا شتاب گرفت و طی 2 سال 58 درصد کار باقی‌مانده به پایان رسید.

وی گفت: مرکز ارتباطات بین‌المللی تهران به عنوان یکی از بزرگترین آثار خلق شده معاصر که برگرفته از توان مهندسی و فنی کشورمان است و سالن همایش های برج میلاد آغاز بهره برداری مرحله به مرحله این مجموعه است.

وی اظهار کرد: قرار داد طراحی سالن همایش‌های برج میلاد به سال 73 برمی گردد. کار طراحی و مراحل اولیه ساخت تا سال 1376 به طول انجامید که در آن سال با مطرح شدن بحث برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی، شهرداری وقت تاکید زیادی بر اتمام سریع پروژه داشت اما این پروژه از اولویت کار شهرداری خارج شد توقف پروژه تا سال 80 ادامه داشت تا اینکه در این سال از سوی پیمانکاران پیشنهاد تغییر کاربری سالن از حالت اجلاس به حالت سالن سینما و فستیوال مطرح و با موافقت روبه رو شد. بنابراین کار تغییر کاربری با بهره گیری از تجربیات مهندسان داخلی و خارجی انجام شد.

میرصادقی با اشاره به این که این پروژه اولین مرحله از بهره برداری برج میلاد است، اظهار امیدواری کرد تا 4، 5 ماه دیگر کل پروژه برج میلاد آماده بهره‌برداری شود.

سالن همایش‌های برج میلاد عصر امروز همزمان با جشنواره برگزیدگان مهندسی عمران ایران، به عنوان یکی از بخش‌های مهم مرکز ارتباطات بین‌المللی تهران رسماً به بهره‌برداری رسید.

سالن همایش‌ها دارای 9 طبقه و زیربنایی حدود 50 هزار متر مربع است. ظرفیت نهایی سالن اصلی 2 هزار و 98 صندلی است که هزار و 414 عدد از این صندلی‌ها در همکف و باقی آن در بالکن سالن قرار دارد .

کد خبر 634552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha