به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدمهدی آخوندی رئیس پژوهشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی "ابن سینا" در نهمین سالروز تأسیس این پژوهشکده افزود: اختصاص ردیف بودجه مستقل به این پژوهشکده و سرمایه گذاری در زمینه تجهیزات و به روز کردن آن در بخش تجهیزات آزمایشگاهی توانسته است تا اندازه ای مشکلات تحقیقاتی پژوهشکده را مرتفع کند.
وی اضافه کرد: پژوهشکده ابن سینا با توجه به فعالیت هایش در سال جاری به عنوان یکی از مراکز برتر کارآفرینی انتخاب شده است و توانسته با همکاری با دانشگاه آمستردام فعالیت های علمی و تحقیقاتی خود را گسترش دهد.
آخوندی از پیگیری های لازم برای تربیت دانشجوی دکتری به صورت مستقل در پژوهشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: آئین نامه پذیرش در رشته های مورد نظر تدوین شده و مراحل تربیت این دانشجویان در مراکز تحقیقاتی نیز در وزارت بهداشت در حال پیگیری است.
وی موضوع سقط مکرر را یکی از چالشهای مهم در درمانهای ناباروری برشمرد و گفت : شاهد مراجعه حداقل 2 هزار مورد سقط مکرر به مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا هستیم و در یک برنامه 5 ساله از این مرکز با توجه به توانمندی هایش در درمان این مشکل، خواسته شده است که بیماران و مراجعان از کشورهای منطقه را نیز پوشش دهیم.
رئیس پژوهشکده "ابن سینا" از فعالیت جدید این پژوهشکده بر روی "اندومترویوز" خبر داد و گفت : اندوومتریوز (وجود بافت تشکیل دهنده رحم در خارج از محل اصلی) به عنوان یک فعالیت جدید و چند رشته ای مطرح شده است.
وی از کمبود فضای پژوهشی و درمانی به عنوان یکی از چالشهای اصلی پژوهشکده ابن سینا نام برد و گفت : کمبود فضای فیزیکی در برخی مواقع کار را برای پژوهشگران و محققان مشکل می کند.
آخوندی با اشاره به طرح های پژوهشی بین المللی یادآور شد: پژوهشکده ابن سینا سه طرح با سازمان جهانی بهداشت، یک طرح با موسسه کارولینسکای سوئد، سه طرح با دانشگاه شفیلد انگلستان و یک طرح با دانشگاه لوبک آلمان را در مرحله اجرا دارد.
وی افزود : پژوهشکده ابن سینا 13 کنگره، 76 کارگاه آموزشی، 4 برنامه آموزشی مدون و 235 کنفرانس علمی دوره ای را برگزار کرده است و در حال حاضر 40 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاههای مختلف کشور در این پژوهشکده کارهای تحقیقاتی خود را پیگیری می کنند.
رئیس پژوهشکده ابن سینا در خصوص طرحهای پژوهشی داخل کشور خاطرنشان کرد: 180 طرح تحقیقاتی در شورای علمی پژوهشکده ابن سینا مصوب شده است. همچنین 3 طرح ویژه و یک طرح ملی با شورای پژوهش های علمی کشور و 4 طرح نیز با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حال انجام است.
وی افزود: حدود 50 طرح نیز با سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق، مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی کشور، شبکه بیوتکنولوژی پزشکی، شبکه پزشکی مولکولی کشور، معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی و ستاد فناوری نانو نیز در حال انجام است.
به گزارش مهر، پژوهشکده فناوری های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی "ابن سینا" در سال 1378 تأسیس شده است و اکنون دارای 3 مرکز تحقیقاتی بیوتکنولوژی تولید مثل، آنتی بادی منوکلونال و نانوتکنولوژی زیستی و یک مرکز پژوهشی - درمانی ناباروری و سقط مکرر است.
نظر شما