۱ تیر ۱۳۸۲، ۱۲:۰۴

بنيانيان درمراسم معرفي مديرروابط عمومي حوزه هنري:

روابط عمومي بايد بر پيوند كاركنان با خدا تاثير بگذارد

روابط عمومي بايد  بر پيوند كاركنان با خدا تاثير بگذارد

رئيس حوزه هنري گفت :مسوولين و كاركنان روابط عمومي بايد همواره با استفاده از علم و فن آوري هايي كه در اختيار دارند، بكوشند ارتباطي عميق، قلبي و عملي ميان كاركنان با خدا به وجود بيايد. به اين ترتيب همه فعاليت هاي كاركنان يك اداره عمق مي يابد و باعث رشد و پويايي آن سازمان مي شود.

 به گزارش خبرگزاري مهر دكتر حسن بنيانيان،  كه صبح امروز در مراسم توديع و معارفه مسوول روابط عمومي حوزه هنري سخن مي گفت، با اعلام اين مطلب افزود:  نخستين وظيفه روابط عمومي، ايجاد ارتباطي سالم و موثر ميان افراد درون يك سازمان است. اين رابطه بايد بسيار اميدوار كننده و گرما بخش باشد. كمك به برقراري ارتباط كاركنان و حتي افراد بيرون از سازمان،  به حضور و بروز صفات خداوندي به جاي پول و چاپلوسي مي انجامد.
وي در ادامه به مسائل و مشكلاتي كه امروز در روابط اداري وجود دارد و موجب توقف حركت و پويايي بسياري از ادارات ما مي شود، گفت:  گاه  طرح برخي از مسايل مانند خودي و غير خودي، قديمي و جديدي، بچه مسلمان و غير مسلمان و بحث هايي از اين دست باعث مي گردد شرايطي به وجود بيايد كه شكاف عميقي ميان كاركنان ايجاد كند.
بنيانيان به مصداق هاي روابط نامناسب ميان كارمندان يك نهاد اشاره نمود و خاطر نشان ساخت:  خيلي از جاها از صنعت گرفته تا ديگر مقوله هاي اجتماعي، مشكل از ماده اوليه نيست. بلكه افراد مسوول برقراري ارتباط،   از ماده اوليه استفاده درستي نمي كنند.  يعني گاه  مطلب را به درستي درك مي كنيم ، اما در عمل شرايط براي برقراري اجزا مختلف فراهم نمي شود تا بستر لازم  براي توليد و حركت هماهنگ فراهم شود.
وي تاكيد كرد: آنجايي كه كارمندان يك اداره براي طرح مسائل و مشكلات خود و يا گرفتن حقوق از دست رفتشان، طومار مي نويسند و يا تحصن مي كنند، نشان از ضعف ارتباط با افراد بالاتر دارد  كه به طور مستقيم  و بي واسطه قادر به ايجاد تماس و ارتباط نيستند.
رييس حوزه هنري با تاكيد بر اينكه اگر تمامي افراد، اعتقاد و ايمان به خداوند را در كنار باوربه وجود قيامت قرار دهند بسياري از مشكلات موجود حل مي شود، گفت:  حوزه هنري مدعي است كه مي خواهد هنر را در خدمت اسلام قرار بدهد. بنابراين لازم است روابط عمومي فضايي را به وجود بياورد كه هر كس وارد حوزه   مي شود، اين تفاوت فضا و شرايط اسلامي و انساني را به خوبي درك كند. با اينكه در اين راه تلاش هايي زيادي شده است، اما به طور كامل موفق به انجام اين كار نشده ايم.
وي ضمن تشكراز تلاش هاي مجددانه و دلسوزانه آقاي غفاري،  تاكيد كرد:  كارمندان حوزه هنري در خصوص هنرمندان قضاوت و آنها را بر اساس كار كرد خوب و بد تقسيم بندي نكنند و اين امر را به افرادي متبحرتر از همان هنرمندان واگذارند.
داريوش ارجمند، بازيگر تئاتر،  تلويزيون و سينما از ديگر سخنرانان مراسم معرفي مدير جديد روابط عمومي حوزه هنري بود كه ضمن تاكيد بر فرهنگ غني و تمدن كهن ايران گفت:  در ميان همه ويژگي ها و خصوصيات مثبت و ريشه داري  كه در فرهنگ ما وجود دارد، يك ژن منفي هم موجود است كه همچنان در تربيت نسل هاي مختلف به ايراني ها منتقل شده  كه همان خصلت ويرانگري است.
وي با تاكيد بر جلوه ها و نمونه هاي تاريخي اين خصيصه بد در كشورمان، ياد آور شد:  مطالعه دوره هاي  مختلف تاريخي در ايران نشان مي دهد، هيچ شاه و سلسله اي در اين كشور پديدار نشده است كه جلوه هاي فرهنگي، هنري و تمدن سلسله هاي قبلي را از ميان نبرد. اين كار  چنان ادامه مي يافته كه يا عمر آن شخص   سر مي آمده  يا گروهي ديگر مي شوريدند و كار ويرانگري به گروه بعدي سپرده مي شد. اما عمل سازندگي هيچ وقت شكل عملي و عيني نمي يافت.  اين مطلب نشان مي دهد كه ما هرگز تلاش نكرديم كه حقيقت را آنچنان كه هست بشناسيم. چون زحمت انديشيدن را نمي خواهيم به خودمان بدهيم و با قدر دانستن داشته ها،  به شناختي عميق دست پيدا كنيم.
گفتني است در اين مراسم كه با حضور تني چند از مسوولان حوزه هنري و هنرمندان فعال كشور در عرصه هاي مختلف برگزاري شد،
سيد عامر ضياء فيروزآبادي به عنوان مدير جديد روابط عمومي و امور بين الملل حوزه هنري  معرفي شد.
لازم به ذكر است پيش ازاين مديريت اين بخش برعهده عليرضا غفاري بود  
كه  حدود يك سال و نيم در اين سمت به فعاليت مشغول بود.



 

کد خبر 6357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha