۲۰ بهمن ۱۳۸۶، ۱۵:۲۰

ناخشنودی مسلمانان به جهت ممانعت از ورود قرضاوی به بریتانیا

ناخشنودی مسلمانان به جهت ممانعت از ورود قرضاوی به بریتانیا

مسلمانان بریتانیا و رؤسای مؤسسات اسلامی از تصمیم دولت این کشور در ممانعت از ورود یوسف القرضاوی به بریتانیا اظهار ناخشنودی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام‌آنلاین، دکتر یوسف القرضاوی رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان اظهار داشت: وزارت داخلی و خارجی بریتانیا با درخواست او برای معالجه و ورود به این کشور موافقت کردند، اما فشار لابی صهیونیست، احزاب محافظه‌کار جدید و رسانه‌های محرک مانع از ورود اوشده‌اند.

وزارت داخلی بریتانیا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که مانع ورود قرضاوی به بریتانیا می‌شود چون وی دارای افکار افراطی است و هرگز به کسانی مانند او اجازه نخواهد داد به این کشور وارد شوند و از فعالیتهای تروریستی دفاع کنند. این ورزاتخانه همچنین گفته که این تصمیم را بر اساس تأثیر دیدار با اقلیت محلی گرفته‌ است. به نظر این ورزاتخانه بریتانیا اجازه نمی‌دهد کسانی که دارای افکار افراطی هستند و دیدگاههای غیر معتدلانه دارند به این کشور وارد شوند چراکه آنها خشونت را در این کشور افزایش می‌دهند. 

محمد عبدالباری دبیرکل شورای مسلمانان بریتانیا نیز اظهار داشت: یوسف القرضاوی احترام و تأثیری مثبت در همه کشورهای اسلامی دارد و با توجه به اینکه 100 سازمان اسلامی در این کشور وجود دارند، این تصمیم نادرست بوده است.

محمد صوالحه رئیس یکی از بخشهای اسلامی بریتانیا با اشاره به اینکه شیخ یوسف القرضاوی رئیس شورای فتوا و مطالعات اروپا و عضو شورای امنای مرکز تحقیقات اسلامی دانشگاه آکسفورد است، از تصمیم دولت بریتانیا اظهار تأسف کرد و گفت که این مسئله اهانت به مسلمانانی است که در بریتانیا زندگی می‌کنند و تأثیر منفی این ممانعت، کمتر از منع پاپ برای ورود به یک کشور اسلامی نیست.

فیصل حنجره سخنگوی اتحادیه شوراهای دانشجویی مسلمانان در امریکا و ایرلند گفت: دولت بریتانیا تصمیم نادرستی گرفته است. قرضاوی از شخصیتهای برجسته جهان اسلام در راستای مبارزه با ارعاب و ترور به شمار می‌رود. از این رو می‌خواهیم تا این شخص به بریتانیا وارد و به بهترین وجه درمان شود.

محمد صوالحه در ادامه افزود: نخست‌وزیر بریتانیا بر اثر فشارهای دیوید کامرون رهبر حزب محافظه کار انگلیس مانع ورود او به بریتانیا شده است و وی به‌زودی بیانیه‌ای در این خصوص صادر خواهد کرد.

شیخ سلمان بن فهد عوده معاون مؤسسه الاسلام الیوم نیز از تصمیم دولت بریتانیا مبنی بر ممانعت از القرضاوی برای ورود به این کشور انتقاد کرد و گفت: با توجه به اینکه بریتانیا کشوری اصیل و غنی است و در آن 4 میلیون مسلمان زندگی می‌کنند، از اینکه مانع ورود مرجع مسلمانان شده است، این امر جای تأسف دارد، آن هم با توجه به اینکه بزرگترین مراکز اسلامی بریتانیا شناخت کاملی از او دارند و او را به عنوان عالم می‌شناسند.

یوسف القرضاوی در سال 2004 به منظور تأسیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان وارد بریتانیا شده بود که برخی از افراطیها حوادثی را پیش آوردند و برخی دیگر از شوراهای یهودی نسبت به این مسئله اعتراض کردند که این امر منجر به عدم ویزای مجدد به او شده است.

کد خبر 635794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha