به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، محمد مهدی مفتح که درآغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و آغاز بررسی بودجه سال 1387 گزاشی از تصمیمات بودجه در کمیسیون تلفیق به نمایندگان ارائه می کرد، اظهار داشت: در بودجه ای که دولت به مجلس ارائه کرده است ردیفها شکل منسجم تری به خود گرفته است به طوریکه بودجه ای که برای دستگاه های اجرایی کشور به طور جداگانه در نظر گرفته می شد از 700 دستگاه اجرایی به بیشاز 200 مرکز رسیده است که این امر در بررسی بودجه به مجلس کمک شایانی خواهد کرد.
وی افزود: ما انتظار داریم که این نوع بودجه نویسی در سالهای آینده ادامه پیدا کند و ردیفها نیز کمتر شود.
مخبرکمیسیون تلفیق مجلس در ادامه به رابطه مالی دولت و نفت اشاره کرد و گفت: کمیسیون تلفیق همان مدلی که سالهای قبل در خصوص رابطه مالی دولت و نفت وجود داشت به تصویب رساند به جز برخی موارد که در بودجه در نظر گرفته شده است.
مفتح مهار تورم، جلوگیری از افزایش بی رویه گرانی و نقدینگی را از دیگر مباحث مهم در برسی بودجه سال آینده در کمیسیون تلفیق خواند و گفت: درباره این موارد کمیسیون طوری برنامه ریزی کرده است که کشوردر سال آینده شاهد افزایش تورم و نقدینگی نباشد.
به گفته وی همچنین مقرر شد کلیه تصویب نامه ها، بخشنامه ها، مقررات تشکیلاتی، مصوبات هیئتهای امنا در صورتی قابل اجرا خواهد بود که بودجه آنها در بودجه کل کشور در نظر گرفته شده باشد.
مخبر کمیسیون تلفیق شفاف بودن بودجه سال 87 را یکی دیگر از نکات مثبت این بودجه خواند وگفت: شفافیت و حجم کم بودجه باعث شده است که مجلس در رسیدگی به ردیفها و برخی نقل و انتقالات نسبت به سالهای گذشته بهتر وارد عمل شود.
مفتح گفت: ما انتظار داریم با بودجه ای که دولت آن را به مجلس تقدیم کرده، و مجلس آن را به تصویب خواهد رساند شاهد رشد 7 درصدی اقتصادی و همچنین رشد 3 درصدی در بهره وری از نیروی کار در کشور باشیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با بودجه سال آینده پیش بینی شده که تورم بر روی 15 درصد مهار شود و ما شاهد تورم بیشتردر کشور نباشیم.
نظر شما