۲۴ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۰۰

دومین نمایشگاه تجسمی هفت نگاه جمعه افتتاح می‌شود

دومین نمایشگاه تجسمی هفت نگاه جمعه افتتاح می‌شود

گروه هنری هفت نگاه دومین نمایشگاه بزرگ سال را با محوریت فروش آثار تجسمی ساعت ۱۶ جمعه ۲۶ بهمن با شرکت ۱۷۰ اثر نقاشی، مجسمه، خوشنویسی و نقاشیخط از ۱۷۰ هنرمند جوان و پیشکسوت در نگارخانه اصلی فرهنگسرای نیاوران برپا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گرانترین اثر نمایشگاه مینیاتوری از فرح اصولی است که ۲۴ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. ضمن اینکه با هدف جلب نظر مردم و تشویق اقشار مختلف جامعه برای خرید، آثار متعددی با قیمت ۲۰۰ هزار تومان عرضه شده که برخی امضاهای آشنا هم در آنها به چشم می‌خورد. از جمله مریم سالور که با ۴۰ شقایق ۲۰۰ هزار تومانی به هفت نگاه آمده است.

سیدمحمد احصایی هم که در این سال‌ها نامش با موفقیت در حراج‌های بزرگ و معتبر دنیا پیوند خورده و آثارش در سوثبی و کریستی به قیمت ۲۰۰ و ۱۲۰ هزار پوند به فروش رسیده، امسال با سه اثر در نمایشگاه شرکت کرده و تابلوهای چندلتی او ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. هفت نگاه امسال توجهی ویژه به مجسمه‌سازان کرده و از بیش از ۱۲ مجسمه‌ساز نام‌آشنای کشور آثاری چشمگیر در آن عرضه می‌شود.

بهروز دارش فرشید مثقالی، علی‌اکبر صادقی، یدالله کابلی، نصرالله افجه‌ای، بهرام دبیری، نصرت‌الله مسلمیان، گیزلا وارگا سینایی، صادق تبریزی، جلال شباهنگی، پرویز کلانتری، کوروش شیشه‌گران، جلال‌الدین خرمی‌نژاد و ... هر یک با آثاری نفیس و تازه به هفت نگاه آمده‌اند. لیلی گلستان، سخنگوی هفت نگاه، در آستانه افتتاح این نمایشگاه گفت: "از میان ۱۷۰ هنرمند حاضر در نمایشگاه ۱۲۰ جوان نقاش نوجو و خلاق معرفی شده‌اند."

وی که ساماندهی قیمت آثار تجسمی را هدف اصلی دومین نمایشگاه بزرگ سال هفت نگاه اعلام کرده بود، افزود: "اطمینان دارم هفت نگاه ۸۶ به مراتب فروشی بالاتر از هفت نگاه ۸۵ خواهد داشت، زیرا قیمت‌ها به تعریف مناسب رسیده و آثار عرضه‌شده کیفیتی درخور توجه دارند. مجموعه‌داران خصوصی و چند ایرانی مقیم خارج عصر پنجشنبه ۲۵ بهمن از هفت نگاه دیدن و از آن خرید می‌کنند."

پوستر و کارت دعوت هفت نگاه را قباد شیوا طراحی کرده و همزمان با افتتاحیه، کاتالوگ نمایشگاه نیز منتشر می‌شود و در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد. دومین نمایشگاه بزرگ تجسمی سال تا هشتم اسفند در نگارخانه اصلی فرهنگسرای نیاوران دایر است و علاقمندان می‌توانند هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۹ (روزهای تعطیل ۱۴ تا ۱۹) از آن دیدن کنند.

کد خبر 638016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha