به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه پس از بررسی گزارش فعالیتهای یک ساله اخیر بنیاد ملی نخبگان، اساسنامه خانه نخبگان و آئین نامه بنیاد نخبگان استان مورد بررسی و تصویب قرار می گیرد.
آئین نامه بنیاد نخبگان استان با استناد به ماده 15 اساسنامه بنیاد ملی نخبگان برای تأسیس نمایندگیهای بنیاد در کشور تنظیم شده است و پس از تصویب در جلسه هیئت امنا در استانهای کشور ایجاد می شود.
اعضای شورای نخبگان به عنوان بالاترین مرجع علمی بنیاد نیز در این جلسه تعیین می شوند. همچنین بحث و بررسی طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (طرح شهاب) در دستور کار این جلسه قرار دارد.
این اعضا مطابق با ماده 12 اساسنامه انتخاب می شود و بدین ترتیب 7 نفر از نخبگان کشور انتخاب می شوند و با پیشنهاد هیئت امنا و تأیید رئیس جمهور حکم این افراد برای مدت 5 سال توسط رئیس بنیاد ملی نخبگان صادر می شود.
به گزارش مهر، تاکنون 27 جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان با اختیارات تفویضی از هیئت امنا به ریاست معاونت اول رئیس جمهوری و در یک سال اخیر به ریاست معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان تشکیل شده است و در این جلسات نسبت به بررسی و تصویب ضوابط و مقررات مربوط به شناسایی استعدادهای برتر و نخبگان و نحوه حمایت از آنها اقدام کرده است.
نظر شما