کوروش فیروزی با اشاره به انجام بحث های کارشناسی شده با شرکت های بیمه در خصوص نحوه اجرای طرح بیمه محصولات خونی که مصوبه مجلس است، به خبرنگار مهرگفت: در حال حاضر وارد فاز مناقصه شده ایم و حداکثر تا پایان بهمن ماه جاری، وضعیت واگذاری طرح به یکی از شرکت های بیمه مشخص می شود.
وی در ارتباط با طرح تاسیس صندوق بیمه محصولات خونی و جایگزینی آن با بیمه محصولات خونی، اظهار داشت: بر اساس الزام قانونگذار به طرح بیمه محصولات خونی، بنابراین نمی توانستیم خارج از قانون عمل کنیم.
مدیرکل حقوقی سازمان انتقال خون ایران، در عین حال از تاسیس صندوق بیمه محصولات خونی به عنوان یک تجربه موفق در دنیا یاد کرد و افزود: ما تلاش کردیم که این صندوق در کشورمان نیز تاسیس شود اما الزام قانونگذار، طرح بیمه محصولات خونی بود.
فیروزی در خصوص شرایط شرکت بیمه ها در مناقصه طرح بیمه محصولات خونی، گفت: هیچ منعی برای شرکت بیمه ها وجود ندارد اما سازمان انتقال خون، قطعا ملاحظات قوانین معاملات دولتی را مدنظر قرار می دهد و بنابراین، همه بیمه ها توان شرکت در چنین مناقصه هایی را ندارند.
وی در ارتباط با تخصیص اعتبار مصوب مجلس برای انجام این طرح که 25 میلیارد ریال است، افزود: یکی از دلایل تاخیر در اجرای طرح نیز، تخصیص اعتبار بود که موفق شدیم حدود 90 درصد از این مبلغ را جذب کنیم بنابراین اجرای طرح بر اساس همین مقدار بودجه صورت می گیرد.
مدیرکل حقوقی سازمان انتقال خون ایران، پیرامون زمان اجرای طرح و شرایطی که فرد مشمول این قانون می شود، گفت: بیمه محصولات خونی از سال 86 به مدت یک سال است که البته موضوع "مرور زمان" را برای رعایت حقوق بیماران، مدنظر قرار داده ایم.
فیروزی ادامه داد: افرادی که بر اثر محصولات خونی آسیب دیده اند و ادعایی در این خصوص دارند، اگر زمان اتفاق در سال 86 بوده باشد، این بیمه به آنان تعلق می گیرد.
نظر شما