۴ اسفند ۱۳۸۶، ۱۶:۰۶

وزیر ارتباطات خبر داد:

تصویب آیین نامه MMS / آغاز رقابت در ارائه دیتا و اینترنت

تصویب آیین نامه MMS / آغاز رقابت در ارائه دیتا و اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب آیین نامه MMS در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت : این مصوبه برای طی مراحل بعدی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود : این آیین نامه در مراجع ذی‌ربط تدوین شده بود که پس از اعلام نظر از سوی سازمان‌های دست ‌اندرکار این حوزه در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

وی افزود: این آیین نامه پس از ابلاغ به عنوان پیوست فرهنگی به پروانه اپراتور سوم پیوست می‌شود که در آن شرایط و ضوابط حاکم بر ارایه این سرویس تبیین شده است.

اپراتور سوم تلفن همراه

دکتر محمد سلیمانی در خصوص اپراتور سوم نیز گفت: کلیات پروانه این اپراتور به تأیید کمیسیون تنظیم مقررات رسیده و مجری برگزاری مزایده آن نیز تعیین شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم طی پنج ماه آینده این مزایده برگزار و با مشخص شدن برنده، مجوز ورود این اپراتور به بازار رقابت نیز مهیا شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: بر اساس پروانه، اپراتور سوم امکان ارایه خدمات نسل دوم و سوم تلفن همراه را خواهد داشت.

رقابت در حوزه ICT آغاز شده است

دکتر محمد سلیمانی در خصوص اقدامات این وزارتخانه برای ایجاد بازار رقابتی نیز گفت: در حوزه تلفن همراه و با حضور اپراتور اول، دوم و پیمانکار تالیا، یک بازار رقابتی ایجاد شده که پس از ورود اپراتور سوم این رقابت شدیدتر خواهد شد.

وی افزود: در حوزه تلفن ثابت نیز به شش شرکت داخلی به منظور فعالیت در این زمینه مجوزهای لازم داده شده است که به دلایل مختلف از جمله بالا بودن هزینه‌ها و پایین‌ بودن در آمدها در حوزه تلفن ثابت، رقابت در آن عملیاتی نشده است.

سلیمانی تأکید کرد: به منظور ایجاد فضای رقابتی در این بخش باید قیمت تلفن ثابت حداقل 10 برابر افزایش یابد که به نظر نمی رسد این موضوع نیز در کشور ما محقق نمی‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در بخش ارایه دیتا و اینترنت نیز یک فضای رقابتی با حضوری 11 شرکت PAP، بیش از 30 شرکت ICP ، و بیش از هزار شرکت ISP ایجاد شده است.

وی گفت: یکی از مشکلات موجود در حوزه دیتا، سرمایه‌گذاری است که به واسطه برنامه‌ریزی‌هایی که در دولت انجام شده، تلاش کردیم تا با ارایه مجوز‌های جدید برای ورود تکنولوژیهای نو مانند Wimax، امکان حضور سرمایه‌گذاران بزرگ در این حوزه را نیز فراهم کنیم.

فناوری اطلاعات فراسازمانی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص برنامه‌های وزارت ارتباطات در حوزه فناوری اطلاعات اظهار داشت: این حوزه فراسازمانی بوده و نباید در یک وزارت‌خانه محدود شود بلکه باید با ایجاد بسترهای لازم، امکان حضور همه دستگاه‌ها و نهادها فراهم شود.

وی اضافه کرد: آنچه مسلم است، وظیفه وزارت ارتباطات، ایجاد امکان دسترسی به شبکه است که طی 30 ماهه گذشته، فعالیت‌های بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: در همین راستا و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش کردیم تا فراهم آوردن تجهیزات لازم برای دانشگاه‌ها، مدارس و بانک‌ها که با تعداد زیادی از کاربران در ارتباط هستند را در اولویت قرار دهیم.

وی تأکید کرد: بر این اساس و از سال گذشته تاکنون تجهیزات لازم را در اختیار 320 دانشگاه، پنچ هزار مدرسه و 19 هزار شبکه بانکی قرار گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر، امکانات و زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شده و اگر تقاضایی در این حوزه مطرح شود، طی مدت زمان معقولی پاسخ داده خواهد شد.

کد خبر 644114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha