به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر مسعود امینی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در شرایطی که میوه های ایرانی به دلیل مصرف کم سموم و کودهای شیمیایی از طعم و رنگ بسیار خوبی برخوردار است می توان از فرصت برای تولید انواع کنسانتره و آب میوه های طبیعی بهره برد.
نماینده مردم نی ریز و استهبان در مجلس با انتقاد از ورود نوشیدنیهای بی کیفیت در بازار ایران اظهار داشت: متاسفانه بازار کشورمان عرصه مناسبی برای محصولات کشورهایی است که از حداقل کیفیت محصولات باغی برخوردارند .
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از واردات نوشیدنی های بی کیفیت خارجی (کشورهای عربی) باید سطح تولید داخلی را افزایش داد.
امینی برگزاری نمایشگاه نوشیدنیهای اسلامی راگام موثری در شناساندن محصولات داخلی خواند و افزود: باید به مجریان این نمایشگاه تبریک گفت زیرا با توجه به پتانسیل بالای کشورمان در صادرات نوشیدنی برگزاری نمایشگاه بستر مناسبی در بازاریابی برای محصولات ایرانی خواهد بود.
وی با اشاره به ورود نوشیدنیهای جدید در کشور اظهار داشت: متاسفانه بخش زیادی از نوشیدنیهایی که در حال حاضر مصرف می شود دارای مواد قندی و افزودنیهای زیادی است که بخش عمده ای از آنها از حد استاندارد خارج شده و همین امر باعث به خطر افتادن سلامت مردم در دراز مدت می شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: مدتی است که تبلیغات برای مصرف مواد لبنی از جمله شیر و دوغ به عنوان نوشیدنی اغلب صورت گرفته اما هنوز این مسئله جایگاه اصلی خود را در ذائقه مردم نیافته است .
وی تاکید کرد: فرهنگ سازی مناسب در این خصوص نیازمند توجه تولید کنندگان صنایع نوشیدنی است.
در این دیدار معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: خوشبختانه وضعیت صنایع غذایی در مشهد مطلوب است به طوریکه این صنعت در خراسان رضوی بیش از 80 در صد استانداردهای کشوری را داراست.
دکتر حسین وحدتی افزود: در حال حاضر محصولات غذایی در خراسان رضوی از سطح بسیار خوبی برخوردار است و می توان گفت فقط ورود محصولات غیر استاندارد سایر استانها تهدیدی برای بازار محصولات غذایی خراسان رضوی محسوب می شود.
وی در مورد نحوه صحیح مصرف نوشیدنی ها در کشور بیان داشت: باید بر اساس نرم استاندارد جهانی مردم کشورمان را جهت مصرف نوشیدنیها هدایت کنیم.
وحدتی خاطرنشان کرد: مصرف نوشابه های گاز دار به یکی از مهمترین عوامل ابتلا به چاقی و دیابت در سطح کشور تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: مردم نباید خود را با بعضی از کشورهایی که مصرف نوشابه در آنها بالاست مقایسه کنند زیرا مردم آن کشورها فعالیت بدنی بالایی دارند این در حالی است که مردم کشور ما با مصرف مقادیر زیادی از مواد قندی و نوشابه های گازدار، بسیار کم تحرک هستند.
وی با اشاره به برخی از مشکلات صنایع غذایی در استان اظهار داشت: برخی از این مشکلات توسط صاحبان صنایع رخ می دهد به طوریکه همین افراد با راه اندازی زیاد واحدهای کوچک صنعتی عامل موثری در بروز این مشکلات هستند.
دکتر وحدتی در ادامه افزود: واحدهای صنعتی کوچک با هزینه های سربار مواجه هستند و به همین دلیل درآمدها نسبت به تولید کم است و این مساله فرصت ابداع و خلاقیت را از این واحدها سلب میکند.اما در عین حال خوشبختانه برای واحد های صنعتی غذایی مشکلی در خصوص حمایت دولتی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر صاحبان صنایع غذایی نسبت به وجود رقیب هراسان هستند.
نظر شما