۷ اسفند ۱۳۸۶، ۱۵:۵۸

یک مشاور صنعت خودروسازی:

سیر تحول تکنولوژی خودرو در ایران کند است

شیراز - خبرگزاری مهر: "کیم چیم هاو"، روند تحول در تکنولوژی خودرو در ایران را بسیار کند ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، کیم، ظهر امروز در حاشیه سمینار یک روزه تجزیه و تحلیل صنعت خودرو سازی جهان در نشستی خبری افزود: در زمانهای گذشته در کشوری مانند آلمان 10سال طول می کشید که خودروها دچار تحول و تغییر در سیستم و تکنولوژی می شدند اما امروز این سیر تحول به سه سال کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در کشور ایران سیر تحول در خودرو ها زمان بسیار طولانی و کندی را سپری می کند و این امر باعث تاثیرگذاری در روند پیشرفت این صنعت در کشور شده است.

کیم ضمن آسیب شناسی مسئله تحول در خودرو سازی ایران بیان داشت: باید در این راستا، آموزش را در دستور کار قرار داد تا بتوان در حوزه صنعت خودرو سازی، سیر تحول سریعتری را طی کرد.

وی با تاکید بر لزوم سبقت گیری علمی مربیان از کارخانه و شرکتهای سازنده خودرو بیان داشت: در بحث آموزش و مسائل زیرساختی باید توجه داشت که یک مربی هیچگاه نباید در کنار یک شرکت خودروسازی حرکت کند و یا حتی نباید علوم و تکنولوژی آنها را دنبال کند بلکه باید در راستا برخورداری از تکنولوژیِ به روز و جدید دنیا همیشه یک قدم جلوتر از تکنولوژی و علم شرکتها باشد.

مشاور خودرو سازی شرکتهای BMW و هیوندا تصریح کرد: در راستای تسریع در سیر تحول در تکنولوژی و سیستم خودروهای ایران باید نسبت به ارتقا سطح علمی مربیان اقدام شود.

در ادامه این نشست، مدیرکل فنی و حرفه ای استان فارس نیز عنوان کرد: استان فارس در حال حاضر در بخشهای کشاورزی پیشرفتها و توسعه های لازم را داشته و اکنون چاره ای جز توسعه در بخش صنعت نداریم.

مرتضی مبرایی با اشاره به برگزاری سمینار تجزیه و تحلیل صنعت خودرو سازی جهان در شیراز که از سوی این سازمان برگزار شده، یادآو رشد: این سمینارها می تواند در راستای انگیزه دهی به دانشجویان برای جذب در صنعت استان و رونق آن موثر باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضردر بخش صنعت فارس اتفاقاتی در حال روی دادن است اما باید با فراهم کردن زیر ساختهای مناسب این روند را تسریع کرد.

این مسئول با اشاره به طرح مشترک سازمان فنی و حرفه ای ایران و شرکت "کویکا" کره جنوبی گفت: در این طرح شرکت مذکور مسئولیت تامین 50 درصد راه اندازی یک مرکز آموزشی در تهران با همین نام در رابطه با صنعت خودرو را بر عهده گرفته است.

مدیرکل فنی و حرفه ای فارس ادامه داد: بر اساس این تفاهم پروفسور "کیم" نیز به مدت یک سال در مورد کارهای آموزشی این مرکز فعالیت خواهد کرد.

مبرایی اظهار امیدواری کرد: با راه اندازی این مرکز آموزشی، شاهد تاثیرات خوبی در روند صنعت خودرو سازی کشور باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله برخورداری از استانداردهای مناسب در سطح کشور برای توسعه بخشهای نرم افزاری عنوان کرد: در کشورهایی مانند پاکستان حدود سه هزار استاندارد وجود داشته که همه آنها نیز سالیانه اصلاح می شوند اما در کشور ما یک هزار و 200 استاندارد وجود دارد که بیشتر آنها نیز مرده هستند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در واقع می توان گفت در مجموع 800 استاندارد داریم که طول عمر اصلاح آنها نیز به 11 سال می رسد.

کد خبر 646120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha