۱۵ اسفند ۱۳۸۶، ۱۳:۴۴

صنعتی شریف برترین شد؛

معرفی برگزیدگان مرحله طراحی مفهومی مسابقه شناورهای بدون سرنشین

معرفی برگزیدگان مرحله طراحی مفهومی مسابقه شناورهای بدون سرنشین

برندگان مرحله مفهومی اولین دوره مسابقات ملی شناورهای بدون سرنشین در دانشگاه صنعتی شریف معرفی و قدردانی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، این مسابقات با هدف تقویت ارتباط موثر و هدفمند بین صنعت و دانشگاه، ایجاد یستری مناسب برای خلاقیت و نوآوری دانشجویان و ارائه ایده های نو و همچنین آشنایی عملی دانشجویان با اصول طراحی مهندسی از شهریور ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

دکتر مجید عباسپور مسئول گروه صنایع دریایی دانشگاه صنعتی شریف در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: مسابقه شناورهای بدون سرنشین در رابطه با صنایع دریایی است که در حال حاضر در کشور در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری فعالیتهایی صورت می گیرد و دارای امکانات و آزمایشگاههای نسبتا خوبی است.

عباسپور افزود: دانشگاه با توجه به این فعالیتها به فکر توسعه این بخش علمی کشور افتاد. از این رو اولین مسابقات شناورهای بدون سرنشین را طراحی کرد و بسترهای لارم برای اجرای آن از تابستان سال جاری آغاز شد.

مسئول گروه صنایع دریایی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه برای برگزاری این مسابقه کمیته های مختلفی چون کمیته فنی، مشاوران علمی و اجرایی ایجاد شد اظهار داشت: تدوین آیین نامه شرایط و مقررات طراحی شناورها بر عهده کمیته علمی گذاشته شد تا با تدوین آن تیم های شرکت کنندگان بر اساس این آیین نامه  فعالیت خود را آغاز کنند.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله اول حدود 73 تیم ثبت نام کردند که از این میان 69 تیم  به طور قطعی در این مسابقه شرکت کرده و این تیمها حدود 4 ماه فرصت داشتند تا طراحی های خود را ارائه دهند.

بر اساس گفته عباسپور، حدود 58 طرح به مرحله نهایی که مرحله ساخت است، وارد شدند و پس از داوریهای نهایی امروز  4 تیم برتر در مرحله طراحی معرفی و مورد قدر دانی قرار گرفتند. این تیمها تا خرداد سال 87  فرصت دارند تا مرحله ساخت را انجام دهند و پس از داوری برترینها انتخاب خواهند شد. 

وی ویژگیهای بدنه شناورها را از جمله معیارهای انتخاب ذکر کرد و ادامه داد: علاوه بر این کنترل، قدرت مانور و سرعت شناورها نیز از دیگر مواردی است که کمیته ها در انتخاب طراحهای برتر در نظر گرفته است. ضمن آنکه مستندات مربوط به طراحی ها از نظر دور نمانده است.

مسئول گروه صنایع دریایی دانشگاه صنعتی شریف به کمکهای کمیته ها به تیمهای برتر اشاره کرد و اظهار داشت: به برگزیدگان این مسابقه، علاوه بر ارائه مشاوره از سوی مشاوران، برخی از اقلام و امکاناتی که برای ساخت شناورها لازم است ارائه می شود.

عباسپور افزود: امکاناتی که در دانشگاه وجود دارد مانند آزمایشگاهای دریایی نیز برای تست شناورهای نمونه در اختیار تیمها قرار می گیرد و شرکت کنندگان می توانند شناورهای ساخته شده را  قبل از مسابقه در این آزمایشگاهها تست کنند.

بر اساس این گزارش، تیم "اکروز" دانشگاه صنعتی شریف برگزیده اول، تیم "آناهید" از دانشگاه تهران تیم دوم و تیمهای "ناوچه پگاه" از دانشگاه صنعتی شریف و" NEDRG " از دانشگاه مالک اشتر بطور مشترک برگزیده سوم معرفی شدند.  

کد خبر 650151

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha