۲۱ اسفند ۱۳۸۶، ۱۴:۵۴

140 میلیارد ریال اعتبار برای حل مشکلات واحدهای تولیدی اختصاص یافت

با تصمیم وزیران عضو کمیسیون منتخب دولت مبلغ 140 میلیارد ریال اعتبار به منظور حل مشکلات 23 واحد تولیدی کشور اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، با تصمیم وزیران عضو کمیسیون منتخب دولت ماموررسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی، مبلغ 140 میلیارد ریال اعتبار به منظور حل مشکلات 23 واحد تولیدی اختصاص یافت و بازپرداخت وامهای بیش از 30 شرکت و واحد تولیدی نیز جهت رونق تولید و ادامه فعالیت آنها استمهال شد.

وزیران عضو کمیسیون منتخب دولت مأمور رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در جلسات 4 و 25 دیماه و همچنین 30 بهمن و به استناد اصل 138 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با رعایت تصویب نامه و با اختصاص اعتباری بالغ بر140 میلیارد ریال از محل تبصره (2) قانون بودجه سال 86 کل کشور، با تضمین دولت و رعایت آئین ‌نامه اجرایی مربوط به این تبصره به برخی واحدهای تولیدی به منظورحل مشکلات آنها از قبیل پرداخت حقوق معوقه کارگران، اصلاح ساختار نیروی انسانی و دیگر مشکلات این شرکتها و واحدهای تولیدی موافقت کردند.

جزئیات مصوبات این کمیسیون حاکی است مبلغ 15 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت ریسندگی و بافندگی و نساجی کاشان که وام مذکورتحت نظارت کارگروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیر کل کار و امور اجتماعی استان و با مسئولیت استاندار اصفهان صرف هزینه معوقات کارگری شود.

همچنین کارگروهی با مسئولیت وزیرکار و اموراجتماعی و عضویت وزیران صنایع و معادن کشور و نماینده معاونت نظارت و هماهنگی در سیاستهای اقتصادی، علمی و فرهنگی حوزه معاون اول رئیس‌جمهور، در مدت یه ماه ضمن بررسی مسایل و مشکلات واحد، پیشنهادات لازم را جهت حل و فصل قطعی مشکلات شرکتها ارایه نماید.

مبلغ 10 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت لاستیک البرز که وام مذکور باید تحت نظارت کارگروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیرکل کار و امور اجتماعی استان و مسئولیت استاندار تهران صرف هزینه معوقات کارگری شود.

کارگروهی با مسئولیت وزیر صنایع و معادن و عضویت وزیران کشورو کارو اموراجتماعی و نماینده معاونت نظارت و هماهنگی در سیاستهای اقتصادی، علمی و فرهنگی حوزه معاون اول رئیس‌جمهور ضمن بررسی مسایل و مشکلات واحدها در مدت 3 ماه پیشنهادات لازم جهت حل و فصل قطعی مشکلات شرکت یادشده به کمیسیون ارایه نماید.

با توجه به عدم اجرای تصویب نامه درمورد شرکت پوشینه بافت، بانک عامل با معرفی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران حداکثر در مدت دو ماه با رعایت وثایق کافی و بدون دریافت وجه نقد ضمانتنامه بانکی ریالی معادل 30 میلیون یورو برای شرکت پوشینه بافت صادرکند.

مبلغ 30 میلیارد ریال به شرکت پوشینه بافت که این وام هم باید تحت نظارت کارگروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیرکل کار و امور اجتماعی استان و با مسئولیت استاندارقزوین جهت پرداخت معوقات دستمزد کارگری و اصلاح ساختار نیروی انسانی هزینه شود.

مبلغ 20 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت چینی البرز که وام یادشده باید تحت نظارت کارگروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیر کل کار و امور اجتماعی استان و با مسئولیت استاندار تهران صرف هزینه پرداخت حقوق معوق کارگری شود.

مبلغ 600 میلیون ریال تسهیلات به شرکت لاماالکترونیک که  وام مذکور تحت نظارت کارگروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیرکار و امور اجتماعی استان و با مسئولیت استانداراستان خراسان رضوی صرف هزینه پرداخت دستمزد معوقه کارگران واحد می شود.

مبلغ 2 میلیاردریال دراختیار مجتمع صنایع غذایی نگار دنیا، مبلغ 2 میلیارد ریال دراختیار شرکت رنگین کمان خوش نقش، مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال دراختیار شرکت کرمان ریس، مبلغ 2 میلیارد ریال در اختیار شرکت لوله و پروفیل اشتهارد، مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال شرکت نساجی تبریز، مبلغ 5 میلیارد ریال در اختیار شرکت سراب بافت هزینه شود.

همچنین مبلغ 3 میلیارد ریال در اختیار شرکت صنایع غذایی کیانا و مبلغ 2 میلیارد ریال در اختیار شرکت صنایع غذایی بهاور، مبلغ یک میلیارد ریال در اختیار شرکت گچ سیمانبها دهدشت، مبلغ یک میلیارد ریال در اختیار شرکت تعاونی تولیدی کرمان قارچ، مبلغ 3 میلیارد ریال در اختیار شرکت تیواپلیمر و مبلغ 5 میلیارد ریال در اختیار شرکت صنعتی الکتریک خراسان هزینه شود.

علاوه بر آن مبلغ 2 میلیارد ریال دراختیار شرکت توردان، مبلغ یک میلیارد ریال شرکت مسما مشهد، مبلغ 2 میلیارد ریال دراختیار شرکت تردک، مبلغ 15 میلیارد و 500 میلیون ریال شرکت پارسیلون، مبلغ 5 میلیارد ریال دراختیار شرکت تولیدی قوه پارس که وام یاد شده باید تحت نظارت کار گروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، آموزش فنی و حرفه‌ای ومدیر کل کار و امور اجتماعی استان با مسئولیت استاندار قزوین هزینه شود.

مبلغ 5 میلیارد ریال دراختیار شرکت قند بردسیر کرمان که ‌این وام نیز باید تحت نظارت کار گروهی متشکل از روسای سازمانهای صنایع و معادن، ‌آموزش فنی و حرفه‌ای و مدیر کل امور اجتماعی استان و با مسئولیت استاندار کرمان هزینه شود.

براساس تصمیم وزیران عضو کمیسیون منتخب دولت مامور رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی، بدهی شرکتهای ریسندگی و بافندگی و نساجی کاشان، چینی البرز، پوشینه بافت (حسین دهقان خلج)، لاستیک البرز، کیان چرخ، لاما الکترونیک، اطاق سازان توس، کمپرسورسازی تبریز و تولیدی صنعتی گرمدره T، مجتمع ‌صنایع غذایی نگار دنیا و ‌صنایع غذایی کیانا به بانکها با رعایت مقررات مربوط به مدت یک سال استمهال شود.

‌همچنین بدهی شرکتهای صنایع غذایی بهاور، رنگین کمان خوش نقش، کرمان ریس، ‌لوله و پروفیل اشتهارد، ‌نساجی تبریز، سراب بافت،‌ گچ سیمانبها دهدشت، تعاونی تولیدی کرمان قارچ، ‌ذوب فلزات ابهر، کت گوت، ‌نساجی پارس ایران و چوب و صنعت ایران، صنعتی الکتریک خراسان، ‌ریزموج سیستم ، ‌توردان، تولیدی نوشاب، قند بردسیر ، مسما مشهد، پارسیلون، ‌پروفیل و پخچال ایران پویا و قوه پارس به بانکها با رعایت مقررات مربوط به مدت یک سال استمهال می شود.

اعضای این کمیسیون مصوب کردند که بدهی شرکتهای نوشاب، ‌مسما مشهد و پارسیلون به وزارت اموراقتصادی و دارایی بابت مالیات عملکرد براساس ضوابط قانونی و مقررات مربوط به مدت یک سال استمهال شود.

این تصویب نامه ها که در تاریخ 15 اسفند 86 به تائید مقام ریاست جمهوری رسیده، توسط  معاون اول رئیس جمهور جهت اجرا به وزارت صنایع و معادن، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت کارو اموراجتماعی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت رفاه و تامین اجتماعی، وزارت کشور، وزارت دادگستری، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شده است.

کد خبر 652935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha