۲۷ اسفند ۱۳۸۶، ۱۸:۱۶

بررسی سیاست های کلان ورزش سال 87 در رسانه ملی

بررسی سیاست های کلان ورزش سال 87 در رسانه ملی

رئیس سازمان صداوسیما در جمع مدیران و برنامه سازان ورزشی این سازمان تاکید کرد: نگاه رسانه ملی به ورزش باید نگاهی جامع، هدفمند و اخلاق گرا باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس ضرغامی صبح امروز در نشستی با دست اندرکاران و تهیه کنندگان برنامه های ورزشی شبکه های مختلف صدا و سیما با اشاره به مخاطب گسترده و تاثیرگذاری بالای برنامه های ورزشی رسانه ملی گفت: برنامه های ورزشی سهم عمده ای از برنامه های شبکه های مختلف را به خود اختصاص داده است و نقش مهمی درتقویت امید، شور و انگیزه اجتماعی دارد.

رئیس سازمان صدا و سیما با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت های ورزش کشور برای طرح مسائل و نیازهای ضروری جامعه گفت: با مهندسی پیام و طراحی  پیام های مناسب می توان بسیاری از موضوعات و پیام های اجتماعی و فرهنگی مورد نیاز را در فضای ورزش به جامعه منتقل و نهادینه کرد.

وی خاطرنشان کرد: مهندسی پیام از مهمترین راهبردهای افق 10 ساله رسانه ملی است که در شئون و حوزه های مختلف باید طراحی و اجرا شود.

رئیس سازمان صدا و سیما از تهیه کنندگان برنامه های ورزش رسانه ملی خواست با دقت نظر و شناسایی ظرافت هایی که در رویدادهای ورزشی و حواشی آن وجود دارد، برای بالا بردن ظرفیت های اجتماعی  و فرهنگی جامعه و الگوسازی روحیه فداکاری، تعاون، همکاری جمعی و دیگر خصوصیات اخلاقی سازنده در جامعه تلاش کنند.

مهندس ضرغامی ترکیب شور و شعور را در برنامه های ورزشی ضروری دانست و گفت: باید برای هدایت هیجان و انرژی برخاسته از موفقیت ها و شکست های ورزشی به ویژه در سطوح ملی برنامه ریزی دقیق و آگاهانه ای صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه نگاه به نتایج مسابقات ورزشی در مجموع باید نگاه امیدبخش باشد گفت: رسانه ها با تقویت این باور که شکست مقدمه ای ارزشمند برای پیروزی است می توانند با ارائه تحلیل های منصفانه و واقعی از دلایل ناکامی در عرصه ورزش، به ارتقا سطح ورزش در کشور کمک نمایند.

وی در همین حال نقد منصفانه و سازنده را در توسعه و ارتقای ورزش کشور موثر دانست و گفت: رسانه ملی هیچ خط قرمزی در طرح مسائل و مشکلات ورزشی ندارد.

رئیس سازمان صدا و سیما از برنامه سازان ورزشی خواست تا با پرهیز از برخی دسته بندی های رایج در ورزش و استفاده از تمامی دیدگاههای حرفه ای در این زمینه بر جذابیت و اعتماد سازی برنامه های ورزشی بیافزایند.

ضرغامی با اشاره به تلاش دولت برای گسترش و افزایش امکانات و تسهیلات ورزش کشور از دست اندرکاران و برنامه سازان رسانه ملی خواست با اطلاع رسانی مناسب در این خصوص به تحقق اهداف کلان کشور در حوزه ورزش همگانی و قهرمانی کمک کنند.

وی همچنین حمایت از تیم ملی فوتبال را در مقطع کنونی وظیفه مشترک همه رسانه ها از جمله رسانه ملی دانست و گفت: تاثیر مثبت این همگرایی و حمایت که در صعود تیم ملی به جام جهانی نمایان شد می تواند در  موفقیت های آتی فوتبال کشور نیز تکرار و تثبیت شود.

برخی تهیه کنندگان و پیشکسوتان برنامه های ورزشی شبکه های مختلف صدا و سیما نیز در این نشست با طرح دیدگاههای خود، پیشنهاداتی را برای افزایش تاثیرگذاری برنامه های ورزش رسانه ملی ارائه کردند.

افزایش حمایت از طرح مسائل اساسی ورزش کشور در رسانه ملی ، تقویت نقش رسانه در رفع نقائص و ایجاد تحرک در فضای ورزش، اولویت ترویج ورزش همگانی، تلاش برای ارتقا اخلاق ورزشی و ارتقاء فرهنگ نقدپذیری در جامعه ورزش، تقویت و افزایش سهم برنامه های ورزشی در شبکه های غیر تخصصی و جلوگیری از موازی کاری در برنامه سازی از جمله پیشنهاداتی بود که حاضران در این نشست مطرح کردند.

پورمحمدی رئیس شورای هماهنگی ورزش رسانه ملی و رئیس شبکه سوم سیما نیز گزارشی از عملکرد مسائل  گروههای برنامه ساز ورزش در رسانه ملی ارائه کرد.

کد خبر 655777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha