به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمد باقر ظهوری فر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در حال حاضر، تبادلات بین الملل اینترنت از سه درگاه ترکیه، فجیره و کویت صورت میگیرد.
وی افزود: ارتباط بین المللی از طریق بندرعباس و چابهار باسایر کشورهای منطقه نیز آماده بهرهبرداری است و در سال جاری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
ظهوری فر در خصوص دیگر اقدمات انجام شده برای افزایش این درگاهها گفت: تاکنون مذاکراتی با شرکت ها و کمپانیهای توانمند خارجی برای برقراری امکان تبادلات ترافیک اینترنتی از طریق شمال و شرق نیز صورت گرفته که امیدواریم در سال جاری به نتیجه برسد.
وی با اشاره به استفاده پهنای باند اینترنت توسط دیگر کشورها خاطرنشان کرد: در حال حاضر و پس از تبادل موافقت نامههای جداگانهای، امکان استفاده کشورهایی از آسیای میانه و همچنین افغانستان از پهنای باند اینترنتی کشورمان فراهم شده است.
وی ادامه داد: تعدادی از کشورهای مذکور، استفاده از پهنای باند اختصاص یافته را آغاز کرده اند و در صورت وجود تقاضا، امکان توسعه درخواست های موجود و همچنین ایجاد ظرفیت برای دیگر کشورهای متقاضی نیز وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره آخرین وضعیت پهنای باند اینترنتی در کشور گفت: هم اکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت در کشور به 40 STM1 رسیده است که درصورت وجود تقاضا، امکان افزایش این تعداد وجود دارد.
وی ادامه داد: سال گذشته و با استفاده از زیرساختهای مهیا شده، تنها یک STM1 برای تأمین پهنای باند مورد نیاز برگزاری انتخابات رایانهای اختصاص یافت.
ظهوری فر تأکید کرد: از سوی دیگر طی نامهای از تمامی بهرهبرداران پهنای باند اینترنت در کشور خواسته شده نیازهای خود را اعلام کنند تا پیش بینیهای لازم برای تأمین آنها طی سال جاری صورت گیرد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تلاشهایی برای افزایش درگاههای بین المللی اینترنت صورت گرفته که در سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
کد خبر 661226
نظر شما