علیرضا برازش مدیر شبکه اول سیما در گفتگو خبرنگار مهر، با اشاره به پخش برنامه ادبی بهارستان در ایام نوروز از این شبکه، گفت: این برنامه یک نثر و یک نظم بهاریه بود و کار نویی به حساب می آمد. با توجه به اینکه تلویزیون هم رسانه ای بصری است و مردم می توانند از طریق آن با هنرمندان و هنرپیشگان ارتباط برقرار کنند بهتر دیدیم که برنامه ای ادبی را در قالبی که بازیگران ارائه می کنند، عرضه کنیم؛ اینکه یک متن ادبی بهاریه انتخاب و برای خواندن به شخصی داده شود که جاذبه ای برای مردم داشته باشد.
وی افزود: می توانستیم همین کار را با کمک کسانی که اشعار را سلیس تر هم قرائت می کردند، انجام دهیم ولی استفاده از بازیگرانی مانند بهرام رادان، لیلا اوتادی، شیلا خداداد، الهام حمیدی و چهره های دیگر برای مردم جاذبه ایجاد می کند و آنها را پای تلویزیون می نشاند به ویژه که از صدای خواننده هایی مانند استاد شجریان یا شهرام ناظری در این برنامه استفاد ه می شد. نتیجه این شد که با وجودی که همزمان با سریال پرمخاطب امسال تلویزیون - مرد هزار چهره - پخش می شد، استقبال خوبی از برنامه شد.
مدیر شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه این شبکه تلویزیونی بر اساس تعریف شبکه رسمی نظام به شمار می رود، گفت: شبکه چهار با تعریف فرهیختگان و شبکه دو با تعریف فرهنگی و ما هم با تعریف ملی و رسمی معرفی شده ایم و نمی توانیم به اندازه کانالهای دیگر تلویزیونی به مباحث فرهنگی و یا ادبی بپردازیم و شاید فقط در مجله فرهنگی مان به این مباحث بپردازیم.
وی در عین حال از سفارش ساخت مجموعه تلویزیونی دیگری به سبک و سیاق بهارستان خبر داد و گفت: سفارش ساخت دیگری داده ایم با عنوان "عارفانه ها" که قرار است در آن متون نظم و نثری که مبانی عارفانه دارد، توسط چهره های مشهور هنری به روی آنتن برود. این مجموعه توسط سازندگان بهارستان طراحی شده و با تکمیل مراحل ساخت آن، امسال پخش می شود، ولی مانند بهارستان نیست که پخش آن ظرف زمانی خاصی (نوروز) داشته باشد و می تواند در هر موقع از سال پخش شود. در این برنامه متون نثر و نظمی که به بحث عشق الهی می پردازد، توسط چهره های هنری ارائه می شود.
نظر شما