به گزارش خبرگزاری مهر، حمید کارگر ضمن اعلام این خبر افزود: "این تعداد اثر در هنرهای تجسمی، آثار تخصصی فرش، آثار ادبی نوشتاری و دیگر گونههای هنری در بیش از 10 رشته مختلف از سوی دانشجویان سراسر کشور در مقاطع مختلف تحصیلی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است."
کارگر افزود: "در نگاه آماری به آثار رسیده به دبیرخانه در رشتههای طراحی فرش، عکس، شعر و داستان با ارسال بیشترین آثار مواجهیم و از نظر مقطع تحصیلی نیز دانشجویان دوره کارشناسی بیشترین مشارکت را در جشنواره داشتهاند. دانشگاههای دولتی در مقایسه با دیگر مراکز آموزش عالی به شکل گستردهتر در این رویداد فرهنگی هنری حضور یافتهاند."
عضو شورای سیاستگذاری جشنواره فرش زمان برگزاری جشنواره را از اول تا پنجم اردیبهشت 87 در دانشگاه کاشان ذکر کرد و گفت: "در آئین پایانی این جشنواره از برگزیدگان رشتههای مختلف تقدیر میشود. با پایان یافتن داوریهای تخصصی در هر یک از رشتهها گنجینهای از انواع آثار هنری و ادبی درباره فرش ایرانی تشکیل میشود.
دبیر جشنواره دانشجویی فرش پیشینه کاشان را در تولید فرش و راهاندازی رشته کارشناسی فرش در دانشگاه کاشان از دلایل انتخاب این دانشگاه به عنوان میزبان نمایشگاه و برنامههای اصلی جشنواره ذکر کرد و گفت: "برای آشنایی مهمانان جشنواره با فرش کاشان، نمایشگاه طرحها و فرشهای نفیس کاشان در تیمچه امینالدوله بازار کاشان برپا میشود."
نخستین جشنواره فرهنگی هنری فرش دانشجویان با همکاری اداره کل فرهنگی وزارت علوم و انجمن علمی فرش برگزار میشود. علاقمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با دبیرخانه مرکزی جشنواره در تهران، خیابان سپهبد قرنی، نرسیده به کریمخان، شماره 185، ساختمان وزارت بازرگانی، طبقه هشتم و شماره تلفنهای 26-88827125 تماس حاصل کنند.
نظر شما