به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد ، مجید جوادی عصر امروز در کارگاه آموزشی یکروزه انتقال یافته های تحقیقاتی با اشاره به اینکه آفت سن از عمده ترین عوامل خسارات زا به مزارع کشاورزی استان محسوب می شود، افزود: رعایت دقیق زمان مبارزه با آفت سن و علفهای هرز در افزایش تولید نقش اساسی دارد.
رئیس اداره حفظ نباتات استان لرستان با بیان اینکه بهترین راه حل مبارزه با این آفت کنترل غیرشیمیایی است، عنوان داشت: یکی از عمده ترین دلایل هجوم آفت سن به مزارع گندم و جو در استان تخریب مراتع و جنگلهاست.
در ادامه این کارگاه آموزشی دکتر امیر معافی، رئیس بخش تحقیقات سن گندم موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور در رابطه به جایگاه و کارکرد شبکه های مراقبت و شیوه های گوناگون نمونه برداری سن گندم مطالبی را بیان کرد.
در این کارگاه آموزشی محققان و کارشناسان کشوری و استانی در رابطه به بیماری آتشک در سیب و گلابی و مدیریت آن، عوامل گسترش و مدیریت زنگ سیاه غلات، مدیریت پروانه مینوز غلات و روشهای نمونه گیری دنباله ای و زمین آمار در پیش آگاهی سن گندم به ارائه سخنرانی پرداختند.
کارگاه آموزشی یکروزه انتقال یافته های تحقیقاتی با حضور کارشناسان کشوری و استانی سازمان جهاد کشاورزی، بخش تحقیقات گیاه پزشکی تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، اداره حفظ نباتات و مسئولین کلینیکهای گیاه پزشکی استان در جهاد کشاورزی خرم آباد برگزار شد.
نظر شما