به گزارش خبرنگار مهر، "تهران امروز" در صفحه تلویزیون میپردازد به ساخت مجموعههای جدید در شبکه یک، پخش مجموعه تاریخی "حضرت یوسف (ع)" از تیرماه و بهترین و بدترینهای سال گذشته تلویزیون از نگاه منتقدان. نگاهی به فیلم "به همین سادگی" و گزارش نشست "بازیابی خاطرات" به بهانه سالگرد شهادت آوینی در صفحه سینما ایران و فرصت اندک برای برپایی جشن تئاتر، دیدار اهالی سینما با اصغر شاهوردی و مهمترین رویدادهای تجسمی سال 87 در صفحه پایانی آمده است.
* در نقدی بر "به همین سادگی" آمده: "همه حوادث فیلم طوری طراحی شدهاند تا ملال زندگی طاهره برجسته شود. در این میان جزئیات زندگی روزمره برای القاء ملال آن در فیلم خوب به کار رفته است. مثلاً میتوانیم به جزئیات در کار خانه، نماهایی از برنامههای روزمره تلویزیون و رسیدگی به امور فرزندان اشاره کنیم که با جزئیات مفصل و کامل به نمایش درمیآیند. در میان این روزمرگی زن گویی دچار بحران روحی شده و میخواهد تصمیمی مهم مبنی بر ترک خانه و خانواده بگیرد."
"ایران" در صفحات فرهنگ و هنر میپردازد به گزارش پشت صحنه فیلم سینمایی "پوسته" و رمانهایی که به سینما لبخند زدند درباره "گتسبی بزرگ". برگزاری بزرگداشت رودکی در دنیا، فیلمبرداری "ملک سلیمان" در دکورهای اورشلیم، عیادت اهالی سینما از اصغر شاهوردی، اکران فیلمهای برتر جهان در فصل پائیز، تقدیر از هنر ایرانی در شارجه، کنسرت ارکستر ملی در تالار وحدت و اخبار کوتاه از تارانتینو، ارجمند و ... در صفحه پایانی کار را تمام میکند.
"همشهری" در صفحه تجسمی میپردازد به برپایی نمایشگاه آثار پیکاسو و روبن در آلمان. بررسی تأثیر سینما آزادی بر رونق گیشه و یادداشتی از علی سرتیپی درباره افتتاح این سینما در صفحه سینما و اضافه شدن هنرهای تجسمی به جشنوارههای فجر، آغاز مجدد فیلمبرداری "ملک سلیمان"، بزرگداشت رودکی، نمایش "ژانی گهل" در پرتغال، پادرمیانی برگزیدگان سینما برای انتشار دو نشریه سینمایی و اخبار کوتاه از محامدی، ارجمند، سلیمی و آذریزدی در صفحه ادب و هنر منعکس شده است.
* سرتیپی تهیهکننده سینما درباره بازگشایی سینما آزادی گفته: "با سینما آزادی یادمان میآید سینما هنوز زنده است. سالنها خوب و تمیزند. صدا و تصویر خوب است و سینما به خوبی اداره میشود. این روزها هم سینما آزادی و هم فیلمهایی که در آن اکران شدهاند مخاطب دارند. قطعاً این سینما با توجه به جایگاهی که دارد مشتری بالقوه دارد که در آیندهای نزدیک بالفعل خواهند شد."
"جام جم" در صفحه رسانه میپردازد به ساخت فیلمی مستند درباره خیامشناسی فیتزجرالد و دیدار جمعی از اهالی سینما با شاهوردی. حرفهای هنرمندان تئاتر از ضرورت توجه به تئاتر ملی و ایرانی در صفحه تئاتر، مطلبی درباره کمدی در سینما و تلویزیون و نگاهی به فیلم "زن دوم" در صفحه سینما و آماده شدن فیلم "روز هفتم" و یادداشتی بر برنامه "مثلهای خودمانی" در صفحه بخوانید و ببینید مورد توجه قرار گرفته است.
* در نقد فیلم "زن دوم" آمده: "فیلم خواسته به واسطه این دوگانگی و جنگی که همواره میان عقل و عشق حاکم بوده و آسیبهای ارتباطی و عاطفی که به یک بحران اجتماعی در جامعه ما بدل شده، توجه کند. اما هم در به تصویر کشیدن زمینههای روانی اجتماعی و هم در برونرفت از این بحران چندان موفق عمل نمیکند و خود تابع احساسگرایی می شود. البته بازی فروتن و به ویژه تنهاییهای عاشقانه او دلنشین است و مثل یک حس مرموز با دل آدم بازی میکند، گرچه عقل در پذیرش آن مشکل دارد."
"اعتماد ملی" در صفحه ادب و هنر میپردازد به احتمال رفع توقیف "هفت" و "دنیای تصویر"، گپی با رضا بابک، گفتگو با زهره قائینی رئیس هیئت داوران جایزه هانس کریستین اندرسن و روزانهها.
"اعتماد" در صفحه سینما میپردازد به بزرگداشت جین هوبرمن، نقدی از وی بر فیلم "سوئینی تاد"، 10 فیلم برتر این منتقد و نگاهی به "من آنجا نیستم". اعلام برنامههای موزه هنرهای معاصر، حضور چهرههای مطرح سینما و ادبیات در جایزه گالکسی، ارسال 537 اثر به جشنواره موسیقی فرهاد، کنسرت ارکستر ملی در اردیبهشت، درخواست مجیدی و خانه سینما برای انتشار مجدد "هفت" و "دنیای تصویر" و یادداشت مهدی کرمپور درباره درگذشت شاهرخ سخایی در صفحه پایانی آمده است.
"حیات نو" در صفحه فرهنگ و اندیشه میپردازد به گفتگو با چارلتن هستن فقید و مطلبی درباره زندگی، آثار و فعالیتهای وی. اهداء نقاشی دیوید هاکنی به گالری لندن، حضور ناتالی پورتمن در نسخه جدید "بلندیهای بادگیر" و برپایی نمایشگاه جدید جمشید مرادیان و شاگردانش در صفحه پایانی آمده است.
"جوان" در صفحه سینما تئاتر میپردازد به نگاهی به فیلم سینمایی "این ترانه عاشقانه نیست"، نقدی بر نمایش "خاله ایران" و مرور مجموعه نوروزی "مرد هزار چهره". بزرگداشت رودکی در نقاط مختلف دنیا، آغاز مجدد پروژه "ملک سلیمان"، بازگشت ارجمند به صحنه نمایش و حضور بازیگران جدید در "اخراجیها 2" در صفحه پایانی مورد توجه قرار گرفته است.
"کارگزاران" در صفحه سینما میپردازد به یادداشتی درباره فیلم "بادکنک قرمز"، چگونگی شکلگیری ساخت این فیلم و معرفی فیلمهای روز جهان. درخواست مجید مجیدی و رضا میرکریمی برای انتشار مجدد "هفت" و "دنیای تصویر" و حرفهای مدیر مسئولان دو نشریه، برگزاری نخستین جایزه فرهاد در اردیبهشت، جایزه ویژه بفتا برای آنتونی مینگلا فقید، پروژه جدید ناتالی پورتمن و انتخاب هیئت مدیره جدید خانه تئاتر در صفحه پایانی کار را تمام میکند.
نظر شما