۲۵ فروردین ۱۳۸۷، ۱۴:۲۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بومی سازی نظریه ها درخصوص تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش

بومی سازی نظریه ها درخصوص تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت: بومی سازی نظریه ها با محور تحول بنیادین در آموزش و پرورش جزء سیاست های کلی پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش است.

 محمد مهدی اسلامیه در گفتگو با خبرنگار مهر ، سیاست های کلی پژوهشگاه را در سال جاری تشریح کرد و افزود: احصاء نظریات قابل به کار گیری در تحول بنیادین و تلاش برای بومی سازی آن در نظام کلان آموزش و پرورش از جمله این برنامه ها است.

وی تاکید کرد: باید در سال جاری پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش بتواند در حوزه نخبه پروری تلاش مضاعفی را برای متمرکز کردن مسائل مربوط به معلمان نمونه و نوآور و پژوهنده به معنای سرآمد قاعده هرم نظام تعلیم و تربیت داشته باشد.

اسلامیه با بیان اینکه پژوهشگاه سعی دارد از راه توسعه برنامه معلم پژوهنده و نمونه و روش های تدریس برتر، منزلت معلمین را بالا برد، اظهار داشت: این معلمان باید در شئون اول قضایی، قانونی و اجرایی کشور قرار گیرند و از نفرات اول این قشر باشند.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ادامه داد: آمار ارائه شده از سوی مجلس نشان می دهد که حدود 90 درصد از نمایندگان دوره هفتم معلم بوده اند.

وی از برگزاری همایش  تقدیر از معلمانی که بهترین روش های تدریس را ارائه کرده اند، خبر داد و گفت: تاکنون 537 نظریه قابل به کار گیری در تحول بنیادین آموزش و پرورش از سوی معلمان به دبیرخانه پژوهشگاه ارسال شده است که طی سه دوره داوری از مجموع آنها 29 طرح برتر انتخاب شده اند.

اسلامیه افزود: از طرح های برگزیده در همایش امسال که در اردیبهشت ماه برگزار می شود، تقدیر به عمل می آید. 

وی در خصوص چگونگی فعالیت معلمان و دانش آموزان نخبه مدارس استعدادهای درخشان گفت: ما حمایت خود را از این قشر، از طریق سازمان استعدادهای درخشان دنبال می کنیم و آنها حضور مستقیم در پژوهشگاه ندارند.

کد خبر 663965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha