به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، نخست وزیر انگلستان در این گفتگو، آینده بسیار درخشانی را برای صنعت چاپ پیش بینی کرد و امید داد که صنعت چاپ به توسعه فرهنگی و اقتصادی کشورش کمک شایانی خواهد کرد.
وی گفت: هشت درصد اقتصاد انگلیس مدیون صنعت چاپ و انتشار کتاب است. این روند رو به رشد است و در آینده ای نزدیک به دو برابر خواهد رسید. بخش آموزش نیز در حال رشد است.
براون تصریح کرد: انتشار کتاب هم به اقتصاد و هم ارتقای فرهنگ کمک بسیاری می کند و مطمئنم که این صنعت در این دهه جایگاه خوبی خواهد داشت.
نخست وزیر انگلیس سپس به علایق ادبی خود اشاره کرد و گفت: همیشه کتاب خواندن بزرگترین عشق من بوده است. وقتی جوان بودم و به دلیل جراحی چشم یک بار راهی بیمارستان شدم، هراس داشتم که این عشق از من گرفته شود. بیشتر اوقات رمان می خواندم و به نویسندگانی مانند ریموند چندلر و یان رانکین خیلی علاقه داشتم. بعضی از کتابها مانند "جیم خوش شانس" نوشته کینگزلی آمیس و "ناتور دشت" جی دی سلینجر روی من تاثیر زیادی گذاشته است. من به رغم کارهای زیادی که داشتم خیلی رمان می خواندم به خصوص در تابستانها.
براون درباره مهمان بودن نویسندگان عرب در این نمایشگاه هم گفت: قدرت فرهنگ چنان است که به روابط خارجی کمک می کند. این فرهنگ است که جهان را تغییر می دهد. جهان در قرن بیستم و یکم به مناسبات فرهنگی میان ملل مدیون است. وقتی مردم دنیا از طریق فرهنگ با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند، بیشتر بین آنها احساس اتحاد ایجاد می شود.
نظر شما