باقری مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر وجود ۳۰۰ متخصص و بیش از ۲۵ مرکز فعال در زمینه پیل سوختی در کشور را از پتانسیلهایی دانست که با کمک آنها می توان پیلهای سوختی تولید کرد.
وی به نقش دانشگاهها، صنعت و دولت در توسعه این فناوری پرداخت و افزود: برای تربیت نیروی انسانی متخصص برنامه های مشخصی داریم. به عنوان مثال طبق مطالعاتی که انجام شد پیشنهاد کردیم دوره های جدیدی در مقطع فوق لیسانس و دکتری در رشته های شیمی، فیزیک و یا ترکیبی از این دو رشته ایجاد شود.
باقری مقدم رشته های شیمی، فیزیک، مهندسی شیمی، برق، مکانیک و مواد را از جمله رشته های مرتبط با این فناوری نام برد و گفت: امکاناتی در اختیار دانشگاهای فعال قرار می گیرد تا اساتید و دانشجویانی که مایل به فعالیت در این زمینه هستند بتوانند به کار تحقیقاتی ادامه دهند.
به گفته عضو کمیته راهبری پیل سوختی کشور، دانشگاههای تربیت مدرس، خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت و مالک اشتر و امیرکبیر و تعدادی از دانشگاههای خارج تهران نظیر بابل، شیراز و تبریز را دانشگاه هایی دانست که در این زمینه فعالیتهای علمی خوبی را ارائه کرده اند.
باقری مقدم از اعزام دانشجو در زمینه های مرتبط با این فناوری خبر داد و خاطر نشان کرد: طبق ماموریتی که برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در برنامه ۱۵ ساله تعریف شد، قرار است دانشجویان نخبه برای ادامه تحصیل در زمینه های مرتبط به دانشگاههای خارج اعزام می شود.
نظر شما