دکتر محمد فرحبخش در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برنامه آموزشی رشته کارآفرینی در حوزه نظام سلامت در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته تدوین شده است و به زودی ویرایش نهایی آن برای تصویب به وزارت بهداشت ارائه می شود.
وی یادآور شد: فارغ التحصیلان دوره کارشناسی رشته های مرتبط با علوم پزشکی می توانند در این رشته ادامه تحصیل دهند و در حال برنامه ریزی برای ایجاد فرصت شرکت در این رشته برای فارغ التحصیلان سایر رشته ها که شرایط لازم را داشته باشند نیز هستیم.
رئیس ستاد کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص گرایش های این رشته اظهار داشت: این رشته فارغ التحصیلانی تربیت می کند که به ارائه مشاوره های کارآفرینی در حوزه سلامت نیز بپردازند و در این راه سه گرایش خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی بین المللی و کارآفرینی عمومی با 32 واحد درسی تعریف شده است.
وی با اشاره به اهمیت مقوله کارآفرینی برای جذب فارغ التحصیلان توانمند خاطرنشان کرد: حلقه مفقوده ارتباط میان فارغ التحصیلان و نیازهای جامعه، کارآفرینی است زیرا تنها در این صورت است که هم دانش آموختگان می توانند از خلاقیت خود در ایجاد موقعیت های شغلی خود استفاده کنند و هم جامعه می تواند از خدمات گروهی از دانش آموختگان باهوش و خلاق خود بهره ببرد.
دکتر فرحبخش تأکید کرد: کارآفرینی در حوزه نظام سلامت و امور مرتبط با بهداشت و درمان از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا کارآفرین حوزه سلامت می تواند علاوه بر اینکه نیاز جامعه را برآورده کند این توانایی را به دانش آموختگان مرتبط با علوم پزشکی بدهد که در حوزه کار خود تنها به موقعیت های شغلی دولتی اکتفا نکنند.
وی همچنین از ایجاد دانشکده کارآفرینی در حوزه نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و گفت: این دانشکده پس از تأیید نهایی رشته کارشناسی ارشد مرتبط با کارآفرینی ایجاد می شود و هیئت امنای دانشگاه، راه اندازی آن را به ایجاد رشته موکول کرده است
رئیس ستاد کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین از طراحی واحد کارآفرینی برای رشته های مختلف در دانشگاه خبر داد و گفت: طراحی این واحد درسی انجام گرفته است و پس از طی مراحل قانونی خود برای رشته های مختلف علوم پزشکی که در این دانشگاه آموزش داده می شود به تناسب هر رشته، بکار گرفته می شود.
وی در خصوص تسهیلات کارآفرینی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارائه می شود، گفت: 17 میلیارد و 720 میلیون تومان تسهیلات کارآفرینی در سال 86 به فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اختصاص یافت که این حجم ریالی تسهیلات کارآفرینی نسبت به سال 85 حدود 300 درصد رشد داشته است.
نظر شما