به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سعید معید فر در جریان برپایی این همایش با اعلام خبر فوق افزود: 20 درصد این افراد کسانی بودند که در نظر سنجی اظهار کردند که الکل مصرف می کنند و پنج درصد بقیه اعلام داشتند که در وسوسه مصرف الکل هستند.
وی گفت: مصرف الکل نسبت به سایر مواد مخدر در جامع شایع تر بوده و بر خلاف مواد مخدر که 95 درصد جوانان مصرف آن را قبیح می دانستند، متاسفانه از قبح کمتری برخوردار بوده و مصرف آن میان برخی دانشجویان توام با شانیت تلقی شده است.
دکتر معید فر با اشاره به بالا بودن آمار فوق این آمار را از جمله رفتارهای آسیب زا بر شمرد.
وی ادامه داد: 75 درصد جامعه آماری مورد مطالعه، اظهار داشتند که مصرف الکل عملی قبیح بوده که مهم ترین عامل این قبح را می توان در دینداری این جوانان - چه به صورت سنتی و چه مدرن - دانست که سبب کنترل آسیب ها و ناهنجاری ها می شود.
رئیس انجمن جامعه شناسی ایران اضافه کرد: بررسی مذکور همچنین بیانگر این واقعیت است که خوشبختانه دانشگاه ها از ابعاد مختلف آسیب های اجتماعی نسبت به سایر محیط های اجتماعی سالم تر است.
وی تصریح کرد: پژوهش مذکور روی 1500 دانشجو در سنین 18 تا 24 ساله در رشته های مختلف تحصیلی انجام گرفته که جزئیات آن در همایش ملی آسیب شناسی جوانان ارایه شده است.
گفتنی است، "همایش ملی آسیب شناسی مسائل جوانان" که با هدف ارایه گزارشی از وضعیت آسیب های مورد بررسی در سطح جامعه روز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه در محل دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد روز پنج شنبه پنجم اردیبهشت ماه به کار خود پایان می دهد.
نظر شما