به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سید محمد مهدی حسینی عصر امروز در مراسم افتتاحیه این مرکز گفت: در استان خرسان رضوی بیش از 10 هزار دانش آموز استثنایی مشغول به تحصیل هستند که این رقم نسب به سال گذشته رشد قابل چشمگیری داشته است.
وی یکی از نشانه های ترقی نظام تعلیم و تربیت را توجه ویژه به دانش آموزان استثنایی عنوان نمود و افزود: در دهه اخیر نگاه نظام جمهوری اسلامی نظام تعلیم و تربیت و دولت به این قشر بیشتر شده است به گونه ای که در سال تحصیلی گذشته 99 درصد از دانش آموزان آسیب دیده بینایی و همچنین 85 درصد از دانش آموزان معلول جسمی حرکتی توانسته بودند به مراکز آموزش عالی راه یابند که این رقم در مقایسه به دانش آموزان عادی بسیار چشمگیر بوده است.
وی تصریح کرد: دیدگاه آموزش و پرورش استثنایی به این سمت است که بتواند دانش آموز استثنایی را در کنار دانش آموزان عادی قرار دهد اما متاسفانه سیستم آموزش و پرورش عادی در این خصوص آمادگی لازم را ندارد.
وی در ادامه به موفقیتهای استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: این استان در جشنواره الگوهای برتر تدریس، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری و ورزشی و جذب خیرین در احداث فضاهای آموزشی توانست رتبه اول را در کشور کسب نمایند.
وی اظهار داشت: همچنین این استان با ایجاد 37 پایگاه غنی سازی اوقات فراغت مقام اول کشوری را در اجرای این طرح بدست آورد و این در حالی است که رتبه دوم کشور با این استان فاصله زیادی دارد.
حسینی با بیان اینکه در مرکز یاسمین شاندیز 34 دانش آموز کم توان ذهنی در دوره های آمادگی تا پیش دبستانی مشغول به تحصیل می باشند افزود: این مرکز در زمینی به مساحت 2500 متر مربع و با 750 متر مربع زیر بنا ساخته شده است و دارای 4 کلاس درس و 7 اتاق، سرایداری و همچنین سرویسهای بهداشتی می باشد.
وی افزود: برای ساخت این مرکز اعتباری بالغ بر یک میلیارد و هشتصد میلیون ریال با مشارکت دولت و جامعه یاوری خراسان پرداخت شده است.
در خراسان رضوی 4651 دانش آموز کم توان ذهنی تحصیل می کنند که از این تعداد 2830 نفر پسر هستند.
نظر شما