علی اکبر جوانفکر در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز اظهار داشت: حتی روزنامههایی که مدعی حمایت از دولت هستند در قبال دولت نهم عملکرد منصفانه ای ندارند.
وی بیان داشت: گرچه دولت نهم برای انعکاس عملکرد خود در سفرهای استانی رئیس جمهور اقدام به تدارک سفرهای استانی نمایندگان رسانههای کشور کرده است اما برخی از روزنامه ها در این زمینه همکاری های مناسبی نداشته اند.
جوانفکر ضمن گلایه از روزنامه هایی چون کیهان، رسالت، همشهری و جام جم افزود: انتظار ما از مطبوعاتی که حامی دولت هستند، بیش از اینهاست.
به گفته وی هیچکدام از روزنامه های یاد شده به رغم دعوت رسمی از آنان در سفرهای استانی نمایندگان رسانه های گروهی حضور نداشته اند.
جوانفکر در عین حال از عملکرد خبرگزاری های رسمی کشور در طول یازده سفر استانی نهاد ریاست جمهوری تقدیر کرد و بیان داشت: خبرگزاری های ایرنا، مهر، فارس، ایسنا و موج همکاری قابل تقدیری در این برنامه ها داشته اند.
مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور با اشاره به حجم گزارشات تهیه شده از سوی خبرگزاری ها در طول سفرهای یاد شده گفت: حتی روزنامه های کشور به خود زحمت نداده اند از مطالب تهیه شده از سوی خبرگزاری ها برای انعکاس فعالیتهای ریاست جمهوری در سفرهای استانی استفاده کنند.
جوانفکر همچنین عملکرد رسانه ملی را در انعکاس فعالیتهای دولت نهم ناکافی دانست و یادآور شد: متاسفانه صدا و سیما نیز از ظرفیتهای خود برای آگاه سازی مردم نسبت به خدمات دولت نهم استفاده نمی کند.
به گفته وی، رسانه ملی در امر اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در خصوص کارهای انجام شده توسط دولت نهم خلاء های بسیاری دارد.
جوانفکر تاکید کرد: ما فقط از این دوستان گلایه داریم که چرا مردم را از حق دانستن درباره خدمات دولت نهم محروم می کنند.
وی در پاسخ به اینکه دلیل برگزاری سفرهای استانی خبرنگاران چیست، یادآور شد: درپی تذکر رهبر معظم انقلاب نسبت به ضرورت اطلاع رسانی از خدمات دولت نهم، فکر اعزام گروه خبری به استانها برای بازدید از پروژه های مصوب ریاست جمهوری ابداع شد.
مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور با بیان اینکه برای افزایش فعالیت اطلاع رسانی دولت نهم در دو عرصه وارد شدیم افزود: فعال کردن روابط عمومی ها در ارگانهای دولتی نخستین گام در اجرایی کردن دستور معظم له و افزایش فعالیتهای اطلاع رسانی دولت نهم بود.
وی با اشاره به حجم سنگین فعالیتهای عمرانی دولت در استانها به مهر گفت: در مرحله دوم نیز سفرهای استانی خبرنگاران طراحی شد تا بدینوسیله نمایندگان رسانه های گروهی از نزدیک با خدمات دولت در اقصی نقاط کشور آشنا شوند.
وی همچنین افزایش سطح اطلاعات خبرنگاران را از دیگر مزایای این طرح دانست و بیان داشت: خبرنگارانی که در طول این سفرها ما را یاری می کنند هم اکنون خود به کارشناسی خبره در حوزه های مختلف تبدیل شده اند.
جوانفکر یادآور شد: خبرنگاران اعزامی به سفرهای استانی پس از یازده دوره سفر به استانهای کشور به طور گسترده به مسایل مختلف عمرانی، فرهنگ و اقتصادی اشراف یافته و با سئوالات کاملا حساب شده، مسئولان محلی را به چالش می کشند.
علی اکبر جوانفکر در ارزیابی خود از نتایج این سفرها گفت: فکر می کنم به طور نسبی گام مثبتی برداشته ایم گرچه دولت نهم همچنان از ضعف اطلاع رسانی رنج می برد.
نظر شما