به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، بر اساس این مصوبه هیئت وزیران به دستگاههای اجرایی اجازه داد خدمات رفاهی کارکنان در زمینههای سرویس رفت و آمد، سلف سرویس، امور ورزشی، مهد کودک کارکنان و موارد مشابه را حداقل در سقف مبالغ تعیین شده در ضوابط اجرایی بودجه 87 با پرداخت یارانه مستقیم و یا از طریق معتبر مانند امانی، خرید خدمت ،تعاونی های کارکنان یا هر راه مورد توافق به کارکنان خود ارایه نمایند.
بر اساس این قانون، کمک هزینه روزانه غذا برای کارمندان رسمی و پیمانی دستگاه هایی که ساعت کار آنها حداقل 5/8 ساعت در روز است با تشخیص بالاترین مقام دستگاه اجرایی حداکثر معادل پانزده هزار (15.000) ریال به ازای هر نفر کارمند تعیین شده است.
همچنین کمک هزینه مهد کودک ، برای کارمندان رسمی و پیمانی آنان که دارای فرزند زیر 5 سال هستند ماهانه حداکثر دویست و پنجاه هزار (250.000) ریال به ازای هر کودک ( حداکثر تا دو فرزند ) تعیین می شود و کمک هزینه ایاب و ذهاب ، ( سرویس رفت و آمد ) کارمندان رسمی و پیمانی که (44) ساعت در هفته کار می کنند نیز به طور میانگین ماهانه در تهران حداکثر معادل سیصد و پنجاه هزار (350.000)ریال ، و در شهرهای بالای پانصد هزار نفر جمعیت ، حداکثر معادل دویست و پنجاه هزار (250.000) ریال به ازای هر نفر تعیین شده است.
این مصوبه هیئت وزیران که در جلسه مورخ 25/1/1387 بنا به پیشنهاد معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور تصویب شد ،جایگزین مصوبه قبلی دولت میشود.
پیش از این دولت در ضواط اجرایی بودجه 87 بر اساس تکلیف قانون برنامه چهارم تصمیم به ارائه مستقیم یارانه خدمات رفاهی کارمندان گرفته بود که با مصوبه جدید ،تسهیلات رفاهی در توافق با کارکنان(بصورت پرداخت یارانه مستقیم یا ارائه خدمات) ارائه می شود.
گفتنی است ماده 145 قانون برنامه چهارم توسعه تصریح می کند، از سال سوم برنامه، خدماتی نظیر سلف سرویس، سرویس ایاب و ذهاب و... باید از طریق یارانه مستقیم صورت پذیرد.
معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را در تاریخ 7/2/1387 به دستگاههای اجرایی ابلاغ کرده است .
نظر شما