احمد پریدری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: مجموع اعتبارات استان در بخش تسهیلات فنی و اعتباری ۸۰میلیارد ریال است که با همکاری بانکهای عامل و بررسی کمیته ارزیابی در حال پرداخت است.
وی گفت: ۵۷صنعتگر صنایع متوسط و کوچک متقاضی دریافت تسهیلات مذکور هستند که تاکنون ۱۸نفر آنان با بانک عامل قرارداد منعقد کردند.
پریدری افزود: ۸۰درصد تسهیلات فنی و اعتباری پرداخت شده برای تکمیل و تجهیز واحدها و ۲۰درصد سرمایه در گردش بوده است.
وی فناور بودن واحد، عضویت در خوشههای صنعتی، استقرار در شهرکهای صنعتی و اشتغالزا بودن را از اولویتهای اعطای تسهیلات فنی و اعتباری به متقاضیان دانست.
پریدری، سقف تسهیلات پرداختی فنی و اعتباری را برای واحدهای با ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی ۹میلیارد ریال و برای طرح توسعه واحدها با سرمایه در گردش چهار میلیارد ریال ذکر کرد.
وی با بیان اینکه رقم تسهیلات امسال هنوز به استان اعلام نشده است، گفت: سقف پرداخت این تسهیلات برای ایجاد و تجهیز واحد خدمات مهندسی یک میلیارد ریال است و پرداخت این تسهیلات تا پایان برنامه چهارم ادامه می یابد.
این مقام مسئول در حوزه صنعت استان مرکزی تصریح کرد: با هدف راهنمایی سرمایهگذاران صنعتی 15 طرح به صورت تیپ با اطلاعات لازم در کنار ۶۵۰طرح آماده سرمایهگذاری کشور در سایت شهرکهای صنعتی معرفی شده است.
پریدری گفت: اکنون 14 شهرک صنعتی به وسعت یک هزار و ۲۰۰هکتار و ظرفیت استقرار ۸۲۸واحد صنعتی متوسط و کوچک در استان مرکزی فعالیت دارد.
نظر شما