نبی الله رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان دورود اظهار داشت: رها شدن پسابهای صنعتی کارخانه تولید خمیرمایع این شهرستان دررودخانه که موجب کمبود اکسیژن محلول در آب شد، عامل اصلی این حادثه بوده است.
وی با اشاره به اینکه روند کمبود بارندگیها در استان و این شهرستان و برداشت آب رودخانه توسط کشاورزان موجب شده است که دبی آب رودخانه پایین بیاید، افزود: ورود پسابهای صنعتی کارخانه خمیر مایع نیز در شرایط ذکر شده موجب تشدید کمبود اکسیژن در آب شده که این تعداد قطعه ماهی رودخانه تیره تلف شده اند.
رحمتی با تاکید بر اینکه پرونده ای توسط هیئت کارشناسی منتخب از ادارات شیلات و محیط زیست تهیه و در شعبه دوم دادگستری این شهرستان طرح شده است، عنوان کرد: عدم رعایت استانداردها توسط برخی از صنایع این شهرستان موجب ایجاد مشکلات زیادی برای محیط زیست این منطقه شده است.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان دورود با اشاره به اینکه این اتفاق هر ساله توسط برخی صنایع شهرستان دورود رخ می دهد یادآور شد: تاکنون شکایات زیادی در دادسراهای این شهرستان از سوی محیط زیست طرح شده است که منجر به جریمه های بالا برای صنایع آلاینده دورود شده است.
رحمتی با تاکید بر اینکه برخی از صنایع این شهرستان به علت عدم اعمال استانداردها مشکلات فراوانی را برای مردم و محیط زیست دورود پدید آورنده اند، خاطرنشان کرد: کارخانه سیمان دورود، شرکت نفت دورود، کارخانه خمیر مایع این شهرستان و صنایع قند دورود از مهمترین صنایع آلوده کننده این شهرستان هستند که تاکنون از طرف دادگاه به پرداخت جریمه های سنگین محکوم شده اند.
رودخانه تیره دورود از ارتفاعات جنوب غرب سیلاخور سرچشمه می گیرد و پس از عبور از این بخش از کنار صنایع قند لرستان و خمیرمایه دورود به سوی مرکز شهر دورود روان است که هر ساله تعداد زیادی از آبزیان این رودخانه به علت رها شده پساب و فاضلاب صنعتی این دو کارخانه تلف می شوند.
نظر شما