به گزارش خبرگزاری مهر، این سیاست ها با هدف حمایت و راهبری پژوهشهای علوم اسلامی و مطالعات دینی و اسلامی، توجه به مبانی اخلاق اسلامی در تولید علم، ایجاد زمینههای مناسب برای تعاملات بهینه میان دانشمندان مسلمان و مراکز اسلامی، پاسخگویی علمی به نیازهای کشورهای اسلامی و گسترش و توسعه علم تصویب شد.
ماموریت این پایگاه، راهبری مناسب و نظارت بر وضعیت انتشارات علمی، توجه ویژه به علوم انسانی و پژوهش های دینی اسلامی و همچنین برنامه ریزی برای ارزیابی استنادی انتشارات علمی است.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دارای یک شورای راهبری است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت امور خارجه و نمایندگان سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان آیسسکو در آن عضویت دارند.
این شورا موظف شد هر سالة گزارشها و تحلیلهای جامعی از توانمندی های خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دهد. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز وظیفه هماهنگی و امور اجرایی این پایگاه را بر عهده خواهد داشت.
در ادامه این جلسه به پیشنهاد مسئول هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، موادی از آیین نامه تشکیل این هیئت در راستای ارتقاء و رشد علمی در دانشگاهها اصلاح و مقرر شد بررسی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه های تربیت مدرس و تربیت معلم با توجه به رسالت این دانشگاه ها با شرایط ویژه تری انجام شود و تائید صلاحیت موسسان و روسای موسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی بر عهده هیات مرکزی جذب باشد.
این جلسه به ریاست دکتر حدادعادل رئیس مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد.
نظر شما