غلامعباس عبدی نژاد در گفتگو با مهر گفت: برای کاهش خسارتهای ناشی ازخشکسالی در سالجاری، کاشت و بکارگیری گونه های مقاوم به خشکی درمناطق خشک و نیمه خشک کشور در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرارگرفته است.
مدیرکل دفترامور بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، بیان کرد: تغییرالگوی کشت به منظورمقابله با خشکسالی از سیاستها و اولویتهای اجرایی درسالجاری است، به نحویکه به کارگیری گونه هایی که نیاز آبی کمی دارند دردستور کاروزارت جهاد کشاورزی قرارگرفته است.
وی افزود: درسالجاری 10 تا 15 درخت و درختچه مقاوم به خشکی درمناطق خشک و نیمه خشک کاشته می شود که این امرعلاوه برکاهش خسارتهای ناشی از خشکسالی، عاملی اساسی در امر مقابله با این پدیده محسوب می شود.
عبدی نژاد با اعلام اینکه درسالجاری بیش از80 درصد گونه های مقاوم به خشکی در مناطق مختلف کشورکاشته می شود، افزود: طبق زمانبندی انجام شده گونه های مقاوم به خشکی از اواخر مهر تا پایان اسفند سالجاری در مناطق مختلف برای مقابله با خشکسالی کاشته می شوند.
وی اظهارداشت: در سالجاری با توجه به وجود خشکسالی امر نگهداری از نهالهای کاشته شده در سطح کشوردر دستور کارما قراردارد که دراین راستا اقدامات حفاظت و صیانت در قالب کارهای احیایی صورت می گیرد.
به گزارش مهر، در سالجاری با توجه به وجود 6 میلیون و 400 هزار هکتارکانون بحران در سطح 18 استان کشور و در حدود 183 منطقه و 82 شهرستان، تجدید نظر در کانونهای بحران صورت می گیرد که این امر در قالب اقدامات بیولوژیک و تهیه طرحهای کانون بحرانی نهایی خواهد شد.
نظر شما