مختاری در این باره به خبرنگار مهر گفت: این مجموعه در 26 قسمت 30 دقیقهای به سفارش گروه کودک و نوجوان شبکه یک برای پخش در ماه رمضان تهیه و فیلمنامه آن به سرپرستی من و همکاری جواد ستودهنیا، امیرعباس پیام، محسن رفیعی و سعید گنجی نوشته میشود. بخشهایی که به دکور نیاز نداشت تصویربرداری شده و کار رسما از 20 اردیبهشت آغاز میشود.
وی در ادامه افزود: دکورهای "روزی بود روزی نبود" شامل بازارچه سنتی در شهرک غزالی ساخته میشود که نماد معماری ایرانی است. از یک ماه پیش گروه مشغول ساخت دکورهای مجموعه است و قصه روایتگر متون کهن ایران همچون مثنوی معنوی، کلیات شیخ بهایی و .. است که در قالب کتابی به قلم محمد میرکیانی گردآوری شده است.
کارگردان "روزی بود روزی نبود" درباره اهداف تولید این مجموعه گفت: در آثار کهن ادبی میتوان روح زندگی را پیدا کرد و ما هم تصویرگر قصههای دیروز در قالب طنز هستیم، به همین دلیل ساختاری شبیه "کفشهای میرزا نوروز" طراحی کردیم تا با مخاطبان ارتباط برقرار کند. البته شاید مجموعه شبها از شبکه یک پخش شود و مخاطبان آن فقط کودک و نوجوان نباشند.
مختاری درباره اینکه چرا دکورهای مجموعه با حال و هوای دوران زندیه ساخته شده گفت: فضای این دوره به معماری قدیمی ایران نزدیکتر است و به همین دلیل این فضا را انتخاب کردیم. مجموعه "روزی بود روزی نبود" 20 اردیبهشت در شهرک غزالی کلید میخورد و 140 بازیگر در آن حضور دارند که البته بیشتر آنها تئاتری هستند.
کرامت رودساز، محمد فیلی، ایمان افشاریان، سیدمحمد باباحیدری، مهران احمدی، حسین پرستار، داود فتحعلیبیگی، محمد اسدی، علی یازرلو، محمدرضا خسروی، محمدباقر صفانور و ... بازیگران، سیدحسن سیدی پریشان مدیر تصویربرداری، محمد مختاری صدابردار، ماریا حاجیها طراح گریم، مهدی دیلمی طراح صحنه و لباس و ابوالفضل کوهمیشی مدیر تولید مجموعه هستند.
نظر شما