دکتر باقر لاریجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه نکاتی که در تدوین نقشه جامع علمی کشور و توجه به اهداف چشم انداز باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: یکی از اصول کلی و رسالتهای مورد توجه در نقشه علمی این است که برای اینکه بتواند ما را به اهداف چشم انداز 20 ساله و توسعه علمی و فناوری برساند، لازم است ساختار مناسبی برای آن تعریف و برای آن نگاشت ساختاری ایجاد شود.
وی یکی از الزامات مهم که در نقشه دیده شده را چگونگی اجرای نقشه و پایداری آن توصیف کرد و گفت: اینکه چگونه نقشه را پایدار کرده و آن را بازبینی کنیم از الزاماتی است که در آن دیده شده است. نقشه جامع علمی کشور یک موضوع ثابت و غیرمتغیر نیست و باید در فواصل زمانی مناسبی بازبینی شود.
رئیس کمیسیون تلفیق تدوین نقشه جامع علمی کشور خاطرنشان کرد: از دیگر الزامات مورد توجه این نکته است که نقشه برای اینکه به اجرا برسد، باید چه مسیر اجرایی را طی کند و چطور بودجه های ملی به آن متصل شوند و سیاستهای کلان چگونه با آن در ارتباط باشند.
وی اضافه کرد: نکته دیگر در مورد نقشه جامع علمی کشور این است که چگونه باید طراحی شود تا در زمان تغییرات مختلف پایداری آن حفظ شود و خوشبختانه تمامی این نکات در نقشه جامع علمی دیده شده است.
نظر شما