وی ادامه داد: در این زمینه همین موضوع کافی است که عنوان کنم در کنار کشتی گیرانی همچون مدوید و کارولین تنها عبداله موحد بود که توانست با 6 مدال طلای جهان و المپیک 70 امتیاز را کسب کرده و در سال 2004 بعنوان عضو این تالار معرفی شود. در برهه بعد با موافقت یزدانی خرم و پیگیری اینجانب تختی نیز با 70 امتیاز و حبیبی با 50 امتیاز بعنوان اعضای این تالار انتخاب شدند تا ایران 3 نماینده را دراین گنجینه ارزشمند داشته باشد.
خالدی یادآورشد: در زمینه داوری نیز تنها داورانی به این موفقیت و مهم دست می یابند که شرایطی همچون قضاوت در 5 دوره بازهای المپیک(حداقل) را داشته و علیرغم عضویت درکمیته داوران فدراسیون جهانی مدرس فیلا نیز باشد که بعد از داوران برجسته و کهنه کار جهان همچون عادل مصطفی از مصر، تایولا از فنلاند و برانکو سیمیچ از یوگسلاوی قرعه به نام من افتاد تا بعنوان اولین داور ایرانی و چهارمین داور در سطح جهان به عضویت این تالار درآیم.
خالدی درخصوص شرایط خود که زمینه این انتخاب را رقم زد گفت: من در 6 دوره از بازهای المپیک قضاوت کرده ام، در بیش از 50 دوره رقابتهای جهانی،اروپایی ،آفریقایی و آسیایی حضور داشته ام، درحدود 300 تورنمنت بین المللی داخلی و خارجی سوت زده ام، عضو کمیته داوران و مدرس فدراسیون جهانی(فیلا) هستم و خوشبختانه عنوان استادی ، پروفسوری و سوت طلایی داوری و مدرسی نیز به من اعطا شده که همه این موفقیتها را به مردم کشورم تقدیم می کنم.
وی ادامه داد: این افتخار بدست آمده متعلق به جامعه داوری ایران و کل جامعه کشتی است و امیدوارم که زمینه عضویت دیگر داوران زحمتکش ایران نیز در این تالار مهیا گردد.
وی درپایان گفت: طبق اعلام فدراسیون جهانی مراسم اهداء دیپلم عضویتم در تالار مشاهیر فیلا بعدازظهر روز 21 آگوست (31 مردادماه) در هتل لندمارک پکن برگزار خواهد شد و ضمن اینکه دیپلم افتخار مخصوص این مراسم به من اهدا می گردد، نامم نیز برای همیشه به عنوان یکی از برترین داوران کشتی دنیا در تالار مشاهیر فیلا ماندگار خواهد شد.
نظر شما