۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۶:۱۸

محور اصلی اوقات فراغت تطابق آن با آموزه های دینی و ملی است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: محور اصلی در بحث اوقات فراغت باید تطابق آن با آموزه های دینی و ملی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، قهرمان رشید عصر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست ستاد او قات فراغت استان محل استانداری خراسان رضوی افزود: همه سیاستگذاریهای مسوولان باید مبنای درست اسلامی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه ریزی اوقات فراغت جوانان توجه به هویت دینی، ملی و فرهنگی محور اصلی کار است، تصریح کرد: با در نظر گرفتن مبانی درست اسلامی ضمن اینکه زمینه نشاط و شادی جوانان فراهم می شود به همه نیازهای آنان نیز پاسخ داده خوهد شد.

رشید با بیان به این که طبق آمار 5/23 درصد از وقت آزاد جوانان صرف استفاده از وسایل صوتی و تصویری می شود، ادامه داد: 8/62 درصد جوانان نیز اوقات فراغت خود را در درون خانه و به صورت فردی می گذرانند.

وی افزود: باید برنامه های اوقات فراغت جوانان به سمت کار گروهی و اجتماعی برود و به نوعی از صورت فردی خارج شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به تعدد مراجع برنامه ریز در اوقات فراغت، اذعان داشت: سیاستگذاری های اوقات فراغت باید یکپارچه باشد تا از موازی کاری جلوگیری شود.

رشید از برپایی نمایشگاه اوقات فراغت خراسان رضوی در هفته اول خردادماه خبر داد و افزود: در این نمایشگاه مجموعه فعالیت ها، برنامه ها و سیاستهای دستگاه های مختلف اجرایی استان در بحث اوقات فراغت به نمایش گذاشته می شود.

وی عنوان کرد: در پایان فصل تابستان هم جشنواره ایده های الگویی را با هدف تشویق مجموعه دستگاه های اجرایی که فعالیت های برجسته ای در زمینه اوقات فراغت انجام داده اند در استان خواهیم داشت.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه توجه به شعار نوآوری و شکوفایی در برنامه ریزی اوقات فراغت از اولویت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: باید با شناسایی جوانان نخبه در سطح استان از مجموعه نظرات آنان در جلسات و کارگروه های مختلف استفاده شود.

علی بلوری معاون طرح و برنامه هماهنگی سازمان ملی جوانان نمایندگی خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه  برنامه های فرهنگی و هنری با تاکید بر تقویت آگاهیهای دینی مبتنی بر قرآن و عترت باید انجام شوند، بیان کرد: برنامه های کتابخوانی، مطالعه و پژوهش، برنامه های گسترده ورزشی، اردوهای جهادی، زیارتی، سیاحتی، علمی و گردشگری از جمله برنامه های سازمان ملی جوانان است.

وی ادامه داد: همچنین برنامه مهارت آموزی در ابعاد فنی، حرفه ای و هنری، مهارتهای زندگی، اوقات فراغت در محیط مجازی و رسانه، گفتگوی جوانان، معرفی و تقدیر از اختراعات و ابتکارات جوانان نیز از دیگر برنامه های سازمان هستند.

کد خبر 679580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha