زاهدی:
وزارت آموزش و پرورش باید هرچه سریعتر نسبت به برگزاری
آزمونهای هماهنگ و استاندارد اقدام کند
دکتر محمد مهدی زاهدی وزیرعلوم در مورد اجرای قانون حذف کنکور به خبرنگار مهر گفت: اجرای قانون حذف کنکور وابسته به تلاش وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمونهای هماهنگ در دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی است.
وزیر علوم افزود: با توجه به اینکه در قانون حذف کنکور، سوابق تحصیلی داوطلبان مورد بررسی قرار می گیرد وزارت آموزش و پرورش باید هرچه سریعتر نسبت به برگزاری آزمون های هماهنگ اقدام کند اما تاکنون این امر با سرعت صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: با توجه به آمادگی وزارت علوم برای اجرای قانون حذف کنکور امیدواریم وزارت آموزش و پرورش نیز هرچه سریعتر به برگزاری آزمون های هماهنگ اقدام کند.
زاهدی اضافه کرد: نمرات آزمونهای استاندارد ملی باید جایگزین نمرات کنکور شود. به موازات اینکه آموزش و پرورش بتواند این امتحانات را برگزار کند سهم نمره این امتحانات در کنکور افزایش می یابد و کنکور به تدریج حذف می شود.
وزیر علوم با بیان اینکه سال گذشته نمرات این آزمونهای استاندارد اعمال شده است، خاطرنشان کرد: امسال نیز اعمال می شود اما مهم این است که باید به سمت تاثیر 100 درصدی سوابق تحصیلی حرکت کنیم لذا باید دامنه این امتحانات استاندارد ملی گسترش پیدا کند. در سال جاری سوابق تحصیلی 15 درصد اعمال می شود.
علی احمدی :
برنامه لازم برای امسال را پیاده کرده ایم و برای برگزاری آزمونهای استاندارد
در سال 88 نیز برنامه ریزی کرده ایم
وزیر آموزش و پرورش نیز در گفتگو با مهر گفت: آموزش و پروش طبق برنامه مصوبه مجلس خود را برای حذف کنکور آماده می کند.
دکتر علیرضا علی احمدی در گفتگو با مهر در مورد آمادگی وزارت آموزش و پرورش برای اجرای قانون حذف کنکور در سال 90 افزود: در حال حاضر بخشی از امتحانات در مدارس به صورت سراسری برگزار می شود که نمره آن نیز15 درصد در کارنامه کنکور 87 محاسبه می شود.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش به مرور و تا سال 1390 برای سایر پایه های تحصیلی نیز که در قانون مشخص شده است، تکلیفی را که بر عهده دارد انجام می دهد.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص اظهاراتی که درباره عدم توانایی آموزش و پرورش در برگزاری امتحانات سراسری دبیرستان شنیده می شود گفت: آموزش و پرورش برای امسال توانسته است با برگزاری امتحانات سراسری، درصدی که مقرر شده بود در قبولی کنکور داوطلبان تأثیرگذار باشد را محقق کند و زمان اجرای مقررات برای سایر پایه های تحصیلی نیز هنوز فرا نرسیده است.
وی درباره برنامه های آموزش و پرورش برای برگزاری آزمونهای یکسان و سراسری سال آینده گفت: برای سال 88 نیز برنامه هایی را داریم که مطابق با این برنامه ها حرکت خواهیم کرد. هم نوع پایه تحصیلی که باید آزمون به صورت سراسری برگزار شود و هم مواد درسی آن نیز مشخص شده است.
علی احمدی اضافه کرد: بانک سئوالات این آزمونها را تجهیز خواهیم کرد و مرکز سنجش آموزش و پروش را نیز که برای برگزاری آزمونهای سراسری تشکیل داده ایم تقویت می کنیم.
نظر شما