محسن بیدگلی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: 23 روستای یاد شده شامل 10 روستای آسارا، 9 روستا در منطقه اشتهارد و چهار روستا در بخش مرکزی کرج می شود.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح، یک روستا به 97 درصد باسوادی می رسد و تعداد بیسوادان کاهش پیدا می کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در سال 86 کرج در 16 شاخص توسعه در رتبه بندی شهرستانهای استان تهران رتبه دوم را به دست آورد.
بیدگلی بیان داشت: نهضت سوادآموزی کرج در سال گذشته در تشکیل کلاسهای مقدماتی 242 درصد جلوتر از برنامه پیش بینی شده بوده است همچنین در تشکیل کلاسهای تکمیلی نسبت به برنامه چهارم توسعه 139 درصد و در کلاسهای پایانی 11 درصد رشد داشت.
رئیس اداره نهضت سوادآموزی کرج یادآور شد: طی سال گذشته 50 درصد کلاسهای نهضت سوادآموزی این کلانشهر در مدارس، پنج درصد در زندانها و 45 درصد در مکان استیجاری تشکیل شد.
وی متذکر شد: برگزاری دو مسابقه کتابخوانی و یک مسابقه مقاله نویسی با موضوع راه های دست یابی به حجاب برتر، برگزاری هفت دوره کارآموزی و ضمن خدمت برای کادر اداری این اداره، آموزش 48 میلیون نفر ساعت حرفه و مهارت در مراکز یادگیری محلی به فراگیران،جمع آوری 150 تحقیق و پژوهش از معلمین در موضوعات مختلف و ایجاد دفتر مشاوره خانواده از جمله کارهایی است که توسط این اداره طی سال گذشته انجام شده است.
این مسئول عنوان کرد: تحت پوشش قرار دادن 20 روستا و با سواد کردن افراد 10 تا 29 سال، برگزاری دوره های ضمن خدمت برای کادر اداری، تشکیل 700 کلاس سوادآموزی و 250 گروه پیگیر مطالعاتی از برنامه های نهضت سوادآموزی کرج در سال 87 است.
نظر شما