به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهدی زاهدی روز گذشته در مراسم اختتامیه مسابقات ملی طراحی خودروهای الکتریکی با بیان این خبر افزود: دانشگاه صنعتی شریف در این زمینه می تواند پیشرو و الگویی برای دانشگاهها باشد. ایجاد چنین پژوهشگاههایی در دانشگاهها موجب می شود که دانشگاهها به محل رشد خلاقیت و نوآوری تبدیل شوند.
وزیر علوم با اعلام آمادگی این وزارتخانه برای حمایت از برگزاری مسابقه طراحی خودروهای الکتریکی گفت: مشکلات و عدم همراهی برخی از ارگانها نباید خدشه ای در ادامه راهی که در پیش گرفته اید وارد کند.
زاهدی برگزاری این قبیل مسابقات را موجب ایجاد اعتماد به نفس در دانشجویان دانست و افزود: سعی می کنیم گزارشی از برگزاری این مسابقه در هیئت دولت ارائه دهیم و حمایت آنها را در برگزاری این مسابقه خواستار می شویم؛ ضمن آنکه امیدواریم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این راه حمایتهای لازم را به منظور تقویت خود باوری ارائه دهد.
وی تقویت روحیه همکاری جمعی و هدایت پروژه ها و طرحها به سمت نیازهای کشور را از دستاوردهای این گونه رقابتها ذکر کرد و گفت: این مسابقه موجب می شود تا جوانان بتوانند با خلاقیت و روحیه تعامل با مدیران بخش صنایع فعالیت خود را آغاز کنند و نشان دهند که دارای تواناییها و پتانسیلهای بالایی هستند.
وزیر علوم خطاب به تیمهای شرکت کننده گفت: شرکت در این رقابت هر چند که به ظاهر تبعاتی را در پی داشته ولی همواره جوانان نشان داده اند که نفع ملی بر منافع شخصی ارجحیت دارد.
آموزش عالی نگویید؛ بگویید: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وی با گلایه از اینکه برخی مطبوعات هنوز این وزارتخانه را با نام آموزش عالی می نامند، افزود: این قبیل اشتباهات یعنی غفلت از تحقیقات و نوآوری.
زاهدی فناوری را یکی از 3 ماموریت اصلی این وزارتخانه ذکر کرد و ادامه داد: در این زمینه سرمایه گذاری های لازم به عمل آمده تا فناوری در کنار آموزش و تحقیقلت پیش رود.
فعالیت 9 هزار فارغ التحصیل در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری
وی به اقدامات این وزارتخانه در این زمینه اشاره کرد و گفت: توسعه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر حدود 9 هزار فارغ التحصیل در این مراکز مشغول فعالیت هستند.
زاهدی ابراز امیدواری کرد که سال آینده تمام استانهای کشور تحت پوشش این طرح درآیند.
تجدید نظر در آیین نامه اعضای هیئت علمی
وی تجدید نظر در آیین نامه اعضای هیئت علمی را از دیگر اقدامات این وزارتخانه نام برد و خاطرنشان کرد: ظرف 2 تا 3 هفته آینده این آیین نامه به شورای انقلاب فرهنگی ارائه می شود. با تایید این آیین نامه اعضای هیئت علمی می توانند به راحتی ایده ها را با کمک جوانان دانشجو به فناوری تبدیل و نیازهای کشور را مرتفع کنند.
وی دنیای امروز را دنیای فناوری خواند و تاکید کرد: در دنیای امروز کشورهایی قوی هستند که بتوانند فناوری خود را تجاری سازی کنند و متناسب با نیازهای روز فناوری را دنبال و حتی جلوتر از آن حرکت کنند.
نظر شما