دكترسعيد صفاتيان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود: اين طرح با همكاري و بهره مندي از نظرات كارشناسانه دستگاههاي مختلف اعم از نيروي انتظامي، سازمان زندان ها ، وزارت بهداشت، سازمان بهزيستي و ديگر دستگاههاي ذيربط درروزهاي پاياني سال گذشته به تصويب رسيد.
به گفته وي با توجه به مشاركت نزديك تمام دستگاهها در تصويب اين طرح به نظر مي رسد كه اجراي آن با مشكل مواجه نشده يا به مانند ديگر طرح ها شاهد توقف و بروز اختلاف نظر در بين دستگاه ها پس از گذشت مدت زمان كوتاه نباشيم.
مدير كل درمان، بازپروري و حرفه آموزي ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنين اظهار داشت: محوريت اين طرح بر روي كاهش آسيب و جلوگيري از شيوع ايدز در بين 40 تا 50 هزار معتاد خياباني است كه به علت نداشتن يا طرد شدن از سوي خانواده با چندين بار سابقه حبس در پاركها و خيابان هاي سطح شهر زندگي كرده و كسي هم به فكر كمك به آنها نيست.
صفاتيان در ادامه تصريح كرد: تعويض سرنگ، ارايه وسايل استريل و دارو جهت درمان، ايجاد كلاس هاي آموزشي و روان درماني براي فرد معتاد يا خانواده اش وحرفه آموزي از جمله برنامه ها وخدماتي است كه در قالب اين طرح به معتادان خياباني ارايه مي شود.
به گفته وي دكتر صفاتيان در ادامه افزود: چشم انداز اين طرح اين است كه ايران از نظر كاهش آسيب در منطقه آسيا جزء چند كشور اول قرار گيرد.
نظر شما