به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود مانی روز گذشته در مراسم بیستمین سالگرد تاسیس دانشکده هوا فضا و اختتامیه مسابقات دانش آموزی هوا فضا اعلام کرد: این مرکز با همکاری قطب علمی مهندسی هوا فضای محاسباتی توانست اولین هواپیمای بدون سرنشین را در دانشگاه طراحی و بسازد.
وی همچنین به ایجاد قطب مهندسی هوا فضا اشاره کرد و افزود: این دانشکده با انتشار 71 مقاله در مجلات ISI و 96 مقاله در مجلات داخلی و خارجی توانست موافقت اصولی ایجاد قطب مهندسی هوا فضا را اخذ کند.
رئیس دانشکده هوا فضا به ایجاد آزمایشگاههای کنترل، دینامیک سیالات، ارتعاشات و سیستمهای دینامیکی، خستگی و شکست، سوخت و احتراق، مکانیک پرواز و مواد مرکب در دانشکده هوا فضا اشاره کرد و گفت: راه اندازی آزمایشگاههای میکرو جت، واقعیت مجازی و توربو ماشین و سخت افزار در حلقه در دستور کار قرار گرفته است.
محمود مانی با اشاره به بیستمین سال تاسیس دانشکده گفت: این دانشکده در سال 76 با حمایت صنایع هوا فضا و با محوریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شد.
مانی افزود: در سال 71 اولین سری پذیرفته شدگان فارغ التحصیلان شدند که متعاقب آن گرایشهای جلوبرندگی پرواز، سازه های هوایی و آئرودینامیک در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده راه اندازی شد.
رئیس دانشکده هوا فضا با بیان اینکه در سال 76 مجوز برگزاری دوره های دکتری را اخذ شد اظهار داشت: تاکنون 398 نفر در دوره کارشناسی، 231 نفر در دوره کارشناسی ارشد و 16 نفر در دوره دکتری فارغ التحصیل شدند.
نظر شما