به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد جواد محمدی زاده، ظهر امروز در اولین جلسه ستاد سرشماری اقتصادی، اجتماعی عشایر کوچنده استان در سال 87 با تاکید بر اهمیت این سرشماری اظهار داشت: عشایر از اقشاری هستند که همواره برای نظام کمترین هزینه و بیشترین ثمر را داشته اند، برهمین اساس برنامهریزی برای ارائه خدمات بهتر به آنها مورد تاکید همه مسئولان کشور است.
وی با بیان اینکه نتایج این سرشماری در برنامه پنج ساله توسعه کشور مورد استفاده قرار میگیرد، بیان داشت: در این سرشماری به دنبال شناخت آخرین وضعیت کمی و کیفی زندگی عشایر کوچنده هستیم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به شرایط خاص زندگی عشایر کوچنده بر لزوم برنامه ریزی جهت اجرای بهتر طرح سرشماری و به حداقل رساندن خطاهای احتمالی تاکید کرد.
محمدی زاده گفت: با مشخص شدن نتایج نظرسنجی، همه دستگاههای اجرایی در حوزه وظایف خود از نتایج آن بهره مند میشوند تا بتوانند به نحو شایسته به این قشر سلحشور، رزمنده و طرفدار ولایت خدمت کنند.
در این جلسه همچنین معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی در گزارشی اعلام کرد: طرح سرشماری عشایر کوچنده سال 1387 از تاریخ دوم تیرماه به مدت 20 روز اجرا میشود.
محمدمهدی مروجالشریعه خاطرنشان کرد: در این سرشماری اطلاعاتی همچون نوع دام، نوع سوخت مصرفی، صنایع دستی، دسترسی خانوارها به امکانات فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و دامپزشکی نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: تلاش داریم اطلاعات صحیح و جامعی در خصوص عشایر کوچنده سال 87 استان جمع آوری کنیم تا در برنامه های توسعه ای مبنایی برای برنامه ریزی مدیران قرار گیرد.
نظر شما