به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، سید جلال هاشمی عصر امروز در مراسم تجلیل از مقام پرستار در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور اظهار داشت: کار پرستار، حیات بخشیدن و جان دادن به انسانهای دردمند است.
وی با دشوار و سخت توصیف کردن این حرفه بیان داشت: مراقب از بیمارانی که دارای درخواست ها و فرهنگ های مختلف هستند و نگاه کردن به صحنه های سخت درد و مجروحیت و شنیدن ناله های بیماران روح انسان را خسته می کند.
وی خطاب به پرستاران گفت: اگر پرستار فقط به دنبال فعالیت روزمرگی و حقوق و اضافه کار باشد، کارکردن بسیار زجر آور است ولی اگر نگاه خدایی به کار داشته باشید، می توانید راحت تر باشید.
هاشمی خاطرنشان کرد: وقتی احساسات و عاطفه انسانها با تعلقات گره بخورد، فعالیت و حرکت انسان زیبا تر می شود.
هاشمی یادآور شد: پرستاران قشری هستند که جمع احساس و تحمل را در خود به اوج رسانده اند و این هدیه خداست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نیشابور نیز از اینکه حرفه پرستاری به عنوان یک شغل سخت و زیان آور شناخته نشده است، اظهار تاسف کرد.
احمد درودی با تاکید بر نیاز به تجدید نظر دستگاه های مسئول در این رابطه گفت: هم اکنون شاخص نسبت پرستار به 7/3 در ایران است که باید به 7/9 ارتقا پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه پرستاران در معرض انواع بیماریهای عفونی و واگیر هستند، افزود: جلسات ما در سال گذشته با نظام پرستاری منجر به ارتقای وضعیت کاری پرستاران در مراکز درمانی نیشابور شد.
درودی یادآور شد: در سال گذشته 383 هزار مراجعه به بیمارستان و مراکز درمانی نیشابور به صورت بستری و سرپایی داشتیم که 12 هزار و 200 مورد آن به عمل جراحی منتهی شد.
نظر شما