به گزارش خبرنگار مهر در چناران، محسن ازغندی صبح امروز در اولین همایش تجلیل از خیرین مدرسه ساز چناران افزود: تلاشهای مناسبی در جهت مدرسه سازی صورت گرفته اما باز هم کافی نیست و مدرسه سازی باید اولویت اعمال عام المنفعه و خیر باشد.
وی عنوان کرد: تاکنون در مدرسه سازی کمتر به ساخت فضاهای پرورشی در قالب مدارس قرآن و کانونهای فرهنگی، تربیتی پرداخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: هنرستان کشاورزی دخترانه به عنوان اولین و مدرسه قرآن به عنوان دومین مدارس در سطح کشور هستند که در چناران تاسیس شده اما باید توسعه یافته و در شان منطقه باشند.
معاون اداری و مالی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی نیز در این همایش افزود: در سال 77 پس از تشکیل مجامع خیرین مدرسه ساز همایشهای سالانه خیرین مدرسه ساز برگزار شده که برکات زیادی برای جامعه در بر داشته است.
قربانی با اشاره به اینکه مدرسه سازی یکی از مصادیق بارز صدقه جاریه است اظهار داشت: در سال گذشته 27 میلیارد ریال اعتبار در چناران صرف مدرسه سازی شده است.
وی بیان داشت: چناران به دلیل پذیرش سر ریزجمعیت کلانشهر مشهد، نیازمند ساخت مدارس جدید و بازسازی مدارس فرسوده است.
محمد دهقان نماینده مردم چناران نیز خاطرنشان کرد: در چناران زمین برای مدرسه سازی به طور مناسب اهداء شده اما باید این کار خیر با احداث بنا و فضای آموزشی تکمیل شود.
امام جمعه شهر چناران نیز طی سخنانی با اشاره به اصل انفاق گفت: عقل و شرع می گویند مالی را انفاق نما که دوام داشته باشد و از پاکترین مالها نیز باشد.
حجت الاسلام کوثری عنوان کرد: مشکل کمبود نمازخانه در مدارس جدی است و خیرین و مدرسه سازان به این مهم نیز توجه داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش این شهرستان نیز با اشاره به وجود 17 هزار دانش آموز در 135 فضای آموزشی افزود: چناران نیازمند بازسازی 105 کلاس در قالب 28 واحد آموزشی و ساخت 83 کلاس درس جدید است.
محمد حسین عبداللهی یادآور شد: 14مدرسه روستایی نیازمند دیوار کشی و 34 مدرسه دیگر نیاز به سرویسهای بهداشتی نیاز دارند.
وی خاطرنشان کرد: چناران نیازمند ساخت پنج مدرسه شبانه روزی، یک مدرسه راهنمایی استثنایی، مدرسه قرآن و کانون فرهنگی، تربیتی است.
بیش از 50 خیر مدرسه ساز در این مراسم تجلیل شدند.
نظر شما