۴ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۴۵

کاهش اثرات خشکسالی اولویت ستاد حوادث غیرمترقبه خراسان رضوی است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر بازسازی و حوادث غیر مترقبه استان خراسان رضوی گفت: کاهش اثرات خشکسالی مسئله اصلی ستاد حوادث غیرمترقبه استان در سال جاری است.

به گزارش خبرنگار مهر در خلیل آباد، جواد عرفانیان ظهر امروز در جلسه ستاد حوادث غیر مترقبه شهرستان خلیل آباد اظهار داشت: باید قبول کنیم که کشور و استان ما روی کمربند خشکسالی قرار گرفته و در این راستا با اجرای طرح جامع امداد و نجات برای مقابله با بحران خشکسالی، ستاد حوادث غیر مترقبه کشور تکالیفی را برای استان و شهرستانها در نظر گرفته تا با پیشگیری و خدمات رسانی به موقع خسارتها را به حداقل رساند.

وی همچنین از تشکیل کارگروه تخصصی خشکسالی در شهرستانهایی که با بحران مواجه هستند، خبر داد.

وی از درگیر شدن 14 استان کشور با خشکسالی و قرار گرفتن کل استان خراسان رضوی با این بحران خبر داد و عنوان کرد: در سال جاری به نسبت سال گذشته 60 درصد کاهش بارندگی داشته ایم.

عرفانیان با بیان این مطلب که براساس پیش بینی هواشناسی تا سال 2020 به سمت کاهش بارندگی پیش خواهیم رفت و بعد از آن هم معلوم نیست وضعیت جوی به چه شکل باشد، گفت: دولت طی جلسات مختلفی برنامه های خوبی را برای کاهش و جبران خسارت ها تدارک و ابلاغ نموده است.

وی به کارگیری تمامی امکانات دستگاه های دولتی، افزایش سطح پوششی بیمه و تاکید بر توسعه آن و انجام توافق با شرکت های بیمه و تخصیص 230 میلیارد تومان در این خصوص، اختصاص 250 میلیارد تومان برای اقدامات اضطراری کاهش خسارت خشکسالی را از این جمله اقدامات دانست.

رئیس ستاد حوادث غیر مترقبه خراسان رضوی خطاب به مسئولان شهرستان گفت: باید درخواستهای خود را به صورت جداگانه در قالب پروژه های کارشناسی و مطالعه شده به ستاد حوادث غیر مترقبه شهرستان ارائه نمایید تا پس از تصویب آن در شهرستان در کارگروه های تخصصی 23 گانه استان مطرح و پس از تایید برای تامین اعتبار آن با مشارکت سهم هر دستگاه اقدام شود.

وی از مسئولان خواست علی رغم اینکه 70 درصد اعتبارات سال 86 با تاخیر در بهمن و اسفندماه ابلاغ شده با سرعت و تلاش مضاعف برای جذب آن تا تیرماه اقدام نمایند.

در این جلسه فرماندار با ارائه گزارشی از خسارات سرمای شدید دو ماه آخر سال 86  بر منطقه اظهار داشت: قریب به 80 درصد مردم شهرستان روستا نشین هستند و بیش از 90 درصد از جمعیت ارتباط مستقیمی با کشاورزی دارند.

مهدی هنرور از خسارت صد درصدی به باغات انار و 90 درصدی به باغات انگور خبر داد و افزود: تنها در بخش کارگری بیش از 9 میلیارد تومان خسارت به منطقه وارد شد.

پس از اتمام جلسه رئیس ستاد حوادث غیر مترقبه استان به همراه فرماندار و تنی چند از مسوولین از مناطق خسارت دیده شهرستان بازدید کردند.

کد خبر 688838

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha