وی ادامه داد: سکان هدایت کشتی و سایر رشته های ورزشی رده های پایه را در تمامی کشورهای صاحب نام و با برنامه به دست افرادی کاربلد و کار آفرین می سپارند که کمترین و کوچکترین ویژگی آنها اشراف کامل بر شرایط روحی و جسمی کشتی گیرانی است که تازه گام در این رشته نهاده اند.
کاوه یاد آور شد: فردی که سرمربی تیم کشتی جوانان ایران می شود حداقل باید سابقه و کارنامه ای روشن در زمینه مربیگری و سازندگی داشته باشد تا بتواند ورزشکاران این رده را به عنوان پشتوانه های تیم ملی بزرگسالان ساخته و پرداخته کند. شک نکنید که سیستم تمرینی کشتی گیران این رده سنی کاملا متفاوت با کشتی گیران بزرگسال است و اگر مربی این موضوع را ندانسته و بدان اشراف لازم را نداشته باشد نه تنها چیزی عایدش نخواهد شد بلکه کار مربیان پیشین و سازنده کشتی گیران جوان را نیز به باد خواهد داد.
سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد کشورمان اظهار داشت: به اعتقاد من نه تنها مربیان تیم ملی بلکه تمامی مربیان فعال کشور که قصد دارند در زمینه سازندگی گام بردارند باید از فیلترهای تعریف شده و روشن عبور کنند تا مشخص شود کدام مربی فاکتورهای لازم برای مربیگری را دارد یا خیر. با این کار می توان نقاط ضعف مربیان را نیز شناخت و با برپایی کلاس های آموزشی مختلف کمک لازم را به آنها ارائه داد.
وی در ادامه افزود: در خصوص شایعات اخیر و بحث سپردن تیم ملی جوانان به یکی از کشتی گیران با اخلاق کشور نیز تنها این را می توانم بگویم که این کار جز مهره سوزی نتیجه ای نخواهد داشت. وارد کردن زودهنگام قهرمانان جوان کشور به رده های بالای مربیگری ثمره ای جز مهره سوزی و از بین بردن اعتماد به نفس آنها نداشته و ندارد و به همین خاطر نیز امیدوارم که خدایی را به سرنوشت حیدری دچار نکنند.
کاوه تصریح کرد: امیدوارم کشتی ما روند رو به رشدی را یافته و ادامه دهد اما در صحبت هایی که به گوش می رسد و تصمیماتی که گرفته می شود نشانی از این روند به چشم نمی آید.
نظر شما