۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۸:۰۱

استفاده از چاههای جذبی رایجترین روش دفع فاضلاب در کشورهای مدیترانه شرقی است

مشهد - خبرگزاری مهر:‌ مدیرکل بهداشت محیط سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی گفت: استفاده از چاههای جذبی رایجترین روش دفع فاضلاب در کشورهای منطقه مدیترانه شرقی است که با مدیریت نادرستی پیش می رود.

دکتر صقر السالم ظهر امروز در حاشیه اولین سمینار ملی جایگاه آب‌های بازیافتی و پساب در مدیریت منابع آب در مشهد افزود: بیش از نیم میلیارد نفر انسان در منطقه مدیترانه شرقی زندگی می‌کنند که بالاترین نرخ رشد جمعیت جهان را دارند.

وی افزود: کمبود مقدار آب قابل دسترسی برای مردم و پایین بودن سرانه آب شیرین از چالش‌های پیشروی کشورهای منطقه است.

وی اظهار داشت: اکثر کشورهای منطقه در ناحیه خشک، کم باران و نیمه خشک قرار دارند و میانگین سالیانه بارندگی در این کشورها  ‌٢٢٧ میلیمتر است.

وی ادامه داد: بنا به ضرورت حفظ  منابع آبی در این کشورها باید به فاضلاب در بودجه‌ها و برنامه‌های این کشورها به عنوان یک منبع آبی نگریسته شود.

مدیرکل بهداشت محیط سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی گفت: پوشش سیستم‌های فاضلاب رو در بسیاری از کشورهای منطقه به دلیل هزینه زیاد ناچیز است و رایج ترین روش برای دفع فاضلاب، استفاده از چاه‌های جذبی است که به نحو نامطلوبی مدیریت می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش خطر آلودگی منابع محدود آب شیرین، مخاطرات بهداشتی و اثرات سوء زیست محیطی از نتایج منفی استفاده از چاه‌های جذبی است.


 

کد خبر 690336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha